Avui hem fet molts km, per tant no hem tingut temps de fer gran cosa més a part de conduir i de ser copilotos. Serà un post amb material anterior.

Abans d’ahir vam fer 438 km, que no ho recordàvem. El dia anterior només 29 km. Avui 618 km. Fa un total de 8.179 km. Arribarem als 9.000 km?


Ver mapa más grande

Avui hem anat a dinar al restaurant de Peggy Sue’s 50’s Dinner, que semblava famós. Aquí teniu a l’Albert jugant a un solitario eserant que ens portin el menjar. No sabem qui era aquesta senyora, però podeu clicar al link de la wiki si us interessa per algo (que finalment sembla no ser una senyora sinó una cançó).

2008-08 i 09 Canada & USA

Aquí teniu un vídeo del carrer principal de las Vegas i de dins del Flamingo.

I aquí un del sostre del Paris.

I per la nit, com no, Budweiser ben fresqueta 🙂

IMGP3668

Post curt, però intens. A que si? 😛

8 thoughts on “aux_day

  1. Hola! Ja sóc aquí una altra vegada; quan torneu a ser a Barcelona, segur que trobo a faltar això del blog diari. No sé si vau triar expressament el lloc però la veritat és que el soroll que se sent en el primer video és terrible. La propera ciutat ja és San Francisco, no? Notareu la diferència, és una ciutat que jo recordo amb molta simpatia; a veure si feu algun viatge amb el tramvia i aneu a veure les morses (eren morses?) del port. Per acabar, un comentari: Jo també bec Budweiser, però aquí només n’hi ha de llauna (una llauna blanca). Vosaltres en trobeu de llauna o només n’hi ha de vidre? És pura curiositat.
    Petons

  2. Ei què tal? Veig que us prova el tema euas. Pos us diré que a causa de l’Ike ens estem replantejant el nostre destí turístic (havia de ser Cuba), i potser canvia cap a NYC, que a més els bitllets estan més barats!!
    Pos res, aviam si em podrieu donar alguns consells, i sobretot, per acabar de decidir-nos, si us enrecordeu més o menys de les despeses diàries que feieu.

    Pos eso, que igual també tirem cap als euas en breve.

    Apa! Per cert, sento no poder mirar el blog cada dia, la veritat és que quan portes uns dies sense mirar-lo, es fa molt llarg recuperar el temps perdut!!! Feu moltes coses!!!

  3. Mare, aquí hi ha tant llauna com ampolla, però majoritàriament ampolla. Queda més de pelicula americana, no?

    I Dani, ja vam veure que l’Ike passava per Cuba, i de fet vam pensar en tu i en si ja estaries allà. Jo no tindria cap dubte, aniria a NYC (també abans que l’Ike passés per Cuba, o inclús si l’Ike passés per NYC). Quan hi vam anar vam fer aquesta wiki, igual et serveix:

    http://www.traba.org/wikitraba/index.php/NYC

    Sobre gastos, entre la Mireia i jo vam gastar uns 2000$ (no €, que al canvi d’aquell moment era uns 1300), incloent allotjament (un apartament) però no els vols. Vam estar una setmana justa.

  4. Ja, però és que igual anem a SF! De fet haviem pensat (ara fa 10 minuts, que equival més o menys a la freqüència en que canviem de plans), en la ruta SF, LA, San Diego, i si els diners ens arribessin acostar-nos fins Las Vegas i el Cañón!
    Ja veurem.
    Merci!
    Dani

  5. Pos ya está, ja tenim els bitllets i al final farem el recorregut de SF a San Diego.
    He de dir que la vostra web ha tingut molt a veure per a que canviessim el destí.

    Pos eso, ja ens direu algun allotjament a SF, que això sí que ho voldrem tenir una mica lligat abans de sortir!

  6. I quin dia veniu a SF? Nosaltres hi arribem avui a la nit, demà al matí (dimecres) per vosaltres. Els allotjaments els solem mirar a tripadvisor, ja us direm què tal el nostre hotel…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *