Categories:

minivacances

si, aquest és el segon post en un dia… és que volia separar el post de les minivacances a sitges. pel bruno tot era nou… ha explorat tots els racons de la casa… obert (i tancat) totes les portes, pujat a tots els llocs on es pot pujar. s’ha donat cops al cap amb les finestres, ha caigut del llit, ha suat la cansalada a les migdiades… però ens ho hem passat molt bé 🙂
55 la nostra platja de capçalera, sant sebastià, la de les famílies que m’han explicat que li diuen. i deuen tenir raó. quan no teníem nens a aquesta platja no hi anàvem, i ara, no ens hi movem.
56 i de tant en tant, un geladet al xiringuito de la platja per refrescar-nos.57 que sean 2…58 la lola i la platja… tenen una relació especial. sobretot amb les onades. quan veu la bandera verda diu que vaia, que prefereix la groga, que així les onades són més grans i fortes. li agrada anar quan les onades fan espuma i allà, nedar. que allà on les onades fan espuma no necessita manguitos que ja flota. i feia servir el flotador de taula de surf! no sé si aquí se li veu un futur 😉59 el bruno és més de la vora del mar, tot i que per tenir un any i mig, deu ni dó el què entra a l’aigua sol per anar omplint els cubos. primer demanava la ma, però després, ell sol anava i tornava amb el cubo ple d’aigua. si en alguna onada el feia empassar aigua, anava dient pica pica.
60 61 un dels llocs que encara existeixen de la infància del francesc.62 i qui no podia faltar? la naomi! van venir passades les sis de la tarda (el pare, alemany, va venir una mica mosca amb la puntualitat dels trens) i es van quedar a sopar i casi que perden l’últim tren que era a les 22 i poc… 63 el bruno afagant les pilotes d’altra gent i de pas trepitjant les tovalloles…64 65 66

i el tito fent malabarismes.

1 (1)

i les passejades matinals els últims dies s’han convertit amb una costum. el bruno es lleva abans que la lola, i perquè no la desperti, ens l’emportem a passejar pel passeig i al parc. a aquestes hores no hi ha ningú per enlloc i tot és molt tranquil. de tornada, es compra l’esmorzar i s’arriba quan la lola s’ha acabat de despertar. tot sembla cronometrat.67 68 69 70 71 a les tardes, i sobretot amb la calor que fa, que el bruno la tonera molt malament, ja no són tan tranquiles.72 dissabte ens van venir a veure la vera, el leo i la luza.73 74 ai la lola!75 76 i a la nit, la lola i el francesc, mentre el bruno ja dormia, van anar a banyar-se a la platja com a despedida d’aquestes minivacances 🙂77 78 79 avui pel matí, no devien ser ni les 8, el bruno i el francesc al passeig matinal.80 81 82 83 84

2 thoughts on “minivacances

  1. a sitges a l’estiu només s’hauria de sortir abans de les 10 o després de les 19. entremig, tot pels turistes 😉

  2. 31 de juliol de 2016

    El Francesc i jo, quan era petit, també anavem a la platge de Sant Sebastià

    Mare

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *