Categories:

Felicitats, Lola!

la lola amb 3,9999 anys, berenant a la nena abans que s’ompli.1 meanwhile bruno… at home with mama.2 berenant galetes del papa. no hi ha manera de donar-li res més!3 i després, tots junts al parc de les dones del 36.4 5 un disgust, pobreta.6 la lola amb 4 anys! un esmorzar de les seves galetes preferides a sacha.7 després a dinar tota la família al viena.8 amb el globus de 4 anys que li han regalat la tieta anna, el tiet poly i l’albert.9 i el bruno, després del seu cuscus amb verdura i pollo, s’ha fotut un frankfurt!10 i després hem anat a urquinaona a fer bombolles de la patrulla.11 i quan el bruno ja dormia, el pastís o pastissos… que érem 12…12 una selva negra, una tarta sacher i un braç de nata 😛13 14 i a bufar! 3 vegades clar.15 16 i abans de menjar el pastís, a obrir els regals. semblava que haguessin passat el reis 🙂17 el camió porta-cotxes.18 el puzle de la caputxeta.19 20 les croc noves que les antigues ens han quedat petites.21 22 la nina nova que es diu naomi. ja tenim l’alma, l’aina i la naomi.23 l’albert i el poly tallant el pastís.24 fent el puzzle amb la tieta anna.25 l’àvia.26 l’eulàlia.27 dient adéu pel balcó.28 i al final del dia, per si no havia estat molt cansat, la roda punxada… sort que tenim el RACC!29

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *