Categories:

SFO by foot & bus

Esmorzar com sempre pels voltants de l’hotel un café latte. Després un tros de Castro fins a Bella Vista Park, que era una muntanyeta i hem vist el Golden Gate.

IMGP3839

Haight street on hem dinat, tot ple de tendes de roba vintage, restaurant amb organic food, unkis pel carrer, i tot de hippies vinguts a més o degradadissims, suposo que depenia de les drogues a les que s’havien enganxat. Una migdiadeta al Golden Gate Park, on hi havia per una banda tot de nens i per altra tot de gent estranya que anava un pel high, però de varies formes.

2008-08 i 09 Canada & USA 006

I després a prendre un gelat a la millor geladeria de San Francisco, Mitchell’s Ice Cream. I després un tros més de Castro i Misión.

2008-08 i 09 Canada & USA 008

I a sopar noodles i sashimi al Japantown.

2008-08 i 09 Canada & USA 016

I estem agotadíssims!

2 thoughts on “SFO by foot & bus

  1. Hola! M’agraden les fotos d’avui, segurament perquè em recorden el que vaig veure de San Francisco i la tranquilitat que transmeten. Moltes fotos no són però ja veig que estaveu molt cansats. Algun parc d’aquests és aquell on vam dinar, Francesc? Recordo que era tot molt verd i feia una mica de pendent. Està bé la bandera de l’arc iris al costat del rètol «CASTRO»; aquestt barri el recordo molt bé perquè dels pocs dies que vam estar a San Francisco, dos vam dinar en aquell restaurant que alguna vegada t’he dit,, entre ells el dia de Nadal. I el Golden Gate? El reserveu per veure’l demà? El vam passar caminant i després per tornar al centre no vam trobar cap transport i encare recordo com em vaig cansar. Bé, ara sí que fins aviat. Petons

  2. Ahir vaig intentar trobar el famós restaurant però no me’n vaig sortir, no recordo on era. I el parc tampoc sé si és el mateix. De fet de Castro no vaig reconèixer res de res…
    I sí, avui creuarem el GG, però encara no hem decidit com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *