Categories:

som gent de costums

una tarda a casa amb els 2, el menjador acaba així, o pitjor.

1 així de bon humor es lleva el bruno 🙂 clar que després de dormir més de 12 hores, qualsevol!2 i mentrestant nosaltres a la supercomputadora.3el patito que mai no tindrà amo… per això està tant trist.4berenant.5 el dia que millor no surto de casa… vam anar a passejar amb la bicicleta pels voltants de fonolleres. jo amb el bruno i el francesc amb la lola. no li donaré la culpa a la bici de tot, jo en tinc part. però després de fer les fotos a aquestes bales de palla, van començar a passar desgràcies. abans d’arrencar, se’ns havia tret la cadena.6 primer vam caure a terra el bruno i jo. ridícul, però vam caure. ja no podia pujar més una pujada (això va ser culpa de la bici, eh!). i al frenar, la bici va començar a anar enrere i la roda de davant es va aixecar i vaig perdre l’equilibri. no ens vam fer mal, però bueno, caure no agrada a ningú. i el susto que es va fer el bruno pobre. després de recuperar-nos i beure una mica d’aigua, es veu que no vaig tapar bé l’ampolla, amb tant mala sort que va caure tota l’aigua dins d’una bossa impermeable i en aquella piscina hi havia el meu mòbil i la meva cartera! tot mullat. el mòbil va mig reviure a les 24 hores, però no funcionava ni el so ni l’únic botó que té un iPhone. així que la sortida, ens va sortir cara…7 un altre dia a la fira mediaval de peratallada. aquí van venir-hi la família mercadé-bruni. jo no havia estat mai en una. 8 aquest tiovivo era xulo. l’impulsava una bici 🙂9 10 coincidència curiosa que vam fotografiar.11 les bambes noves de la lola que 1 mes després ja estan trencades! no tinc clar per què si de la qualitat de la bamba o de la qualitat de la lola. en fin, el cas és que ja estan foradades.12 berenant.
13 al parc amb el papa mentre jo i la lola fem la maleta per marxar de VACANCES!14 les bosses preparades…15 llestes….16 i JA! a sitges.17 18 19 venint-me a buscar a mi al tren.
20 esperant, amb un zombie al fondo. era la zombie walk aquell dia.21 ja casi arribo!22 fent voltes al mur del parc.23 fent tonteries.24 al bar de les olives. un altre cop.25 la seva primera tortuga. li vaig comprar pel cumple un joc de DJECO que no tenia clar si li agradaria o no, i sembla que copiar dibuixos li agrada 🙂26 al parc terramar de sitges. està bé per passejar TOT el passeig prometent-los que hi ha un parc al final de tot 😉 lo difícil és la tornada. però sempre es poden comprar uns pollos i unes patates, dinar ràpid i siesta! 27

el part és una mica com el de montjuïc amb instruments musicals. tot i que el parc està ben cuidat, els instruments no funcionen tots.28 i també un parc normal amb columpis.29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

41 jugant a l’escondite.42 43 només érem 4, no entenc molt de qui s’amagaven en aquesta foto!44 45 46 i tobogans grans i petits.47 el parc de les tardes.48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 i l’últim bany de l’any de la lola a 15 d’octubre.58 59 60 61 62 i després del bany a per un gofre.63 més platja, ara sense bany.64 i més olives.65 66 i el dia abans de tornar a treballar i al cole, el cumple de la lila. fent cua per pintar-se les ungles.67 68 69 70 71 72 73 a l’habitació de la lila.74 pintant amb rotuladors normals la cara de la seva mare!75 a l’habitació dels jocs.
76 la que serà companya de classe del bruno.77 amb l’àvia dimarts 🙂78 berenant poma.79 al bar dels lluïsos hi ha jocs!80 81 la naomi ens visita.82 als lluisos a veure els 3 porquets.83 84 roba nova de 6 anys! la de 4 ens va petita i la de 6 gran… com ho farem això?¿?¿85 a la piscina? com?86 87 la naomi torna a venir a casa! aquest cop a jugar.88 qui és la lola i qui és el bruno, eh? ja comparteixen pijama…89 i a les fires de sant narcís de girona. l’atracció preferida de la lola, un rulo ple de paperets de colors que donava voltes 🙂90 91 92 93 94 el max mudat per la boda dels pares de la ivette.95 la passejada nocturna per anar a tirar la basura.96

apa, fins la pròxima.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *