Categories:

El Bruno fa 2 anys!

el dia abans, la maite i la lola en diferit, van fer la corona de cumpleanys pel bruno. dir que algunes de les fotos són cedides via whatsapp!1 vam fer la festa de cumpleanys del bruno el dissabte a el cau. vam ser els primers en arribar.2 el protagonista del dia.3 encara ho havia poca gent.4 la maite i la lola van aprofitar per jugar, que mai poden soles!5 primer de tot, un picapica, tant per pares com per nens.

30

32

i després, va venir el pastís.
6 amb la corona.7

estava molt bo!8 els pares parlant.9 i tenent una mica de ‘me-time’.10 ja sabem de quina part de la família li ve això d’aixecar el dit quan parla! 😛 a mi se m’ha saltat (crec).11 l’hora dels regals.12 13 14 15 i l’activitat del dia (la primera) va ser ballar amb els mocadors que els hi va agradar. la monitora era molt agradable i eficient. se’n va encarregar de tot i va sortir molt bé.17 18 19 22 24

35

i per acabar, jugar a petar bombolles amb el projector!26 27

i de tant en tant, per dins del laberint.29

37

38

40

la emma.

36

39

cuinetes.

34vam acabar la festa molt tard, i per aprofitar el temps, a dinar al bus!
31 la casa estava una mica desordenada a l’arribar… vam marxar amb presses…
33 agotao pero content 🙂
41

i el dia següent, a urquinaona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *