Categories:

ens hem mudat

si! i hem tornat a ciutat vella 🙂

el dia 15 de febrer ja vam signar el lloguer i per la tarda la lola va anar a veure el pis.

i el dia següent, ja planificant les nostres personalitzacions al pis. de visita amb les amigues. i amb el bruno. no hi teníem res, excepte internet. estava una mica polsós, el pis. les vistes des del balcó. al migdia li toca el sol. els mobles d’ikea.
fent un calendari amb el dia de la mudnaça. es va fer llarga l’espera per la lola.
aquí muntant les portes amb el doble vidre. el home cinema va ser el segon en arribar. i el dia 6, comença la mudança. mentrestant, muntant les llums al pis nou.
pis buit!
i ja arribant a avinyó. caos… però va durar poques hores. dimarts vam fer festa i li vam donar una empenta a tot aquest desordre. vam tenir ajuda de la tieta cristina i de la maite. i aquella mateixa tarda, ja vam tenir convidats! la taula parada.
les caixes buides. aquí no hi ha contenidors, has de baixar la basura al vespre, com als vells temps! esmorzant. ja té una altra cara. tot i que encara falten els pintors. i divendres, inauguració per als amics de la lola 🙂
i els pares aprofitant per jugar un rato. i fer unes cervecillas. la lola amb l’ipad.
i vam tenir convidats a sopar. el hall. i dissabte, baluard i platja. les joguines tenen habitació pròpia. i diumenge al matí al zoo, on hem vist al lluc i a la tarda al cine amb l’aina. i el bruno feliç 🙂

One thought on “ens hem mudat

  1. Es veu xulisim el pis,m’encanta el terra. I m’alegro molt q ja ho tingueu tot. Rapidissim!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *