Categories:

Teambuilding

puntuals a les 9:25 han arribat els donuts de la donuteria.

i tots menys el leo, han pogut triar donut. una bomba alguns!

arrencant. comparant els preus de les vanguàrdies de l’any que van néixer. la seva era tota del caudillo. el del joan valia 4 pessetes! el merchandising del sisap/sidiap. preparant el burgle bros. pandemic, a la cuina. space alert a la taula negra. i misteryum a la de vidre. s’ho prenien en sèrio. els paraigües, a fora. el jordi s’ho prenia amb molt d’interès. a l’elisabet, li ha agradat tant, que se’l comprarà (en català). no sé no sé… aquestes 6 cartes descriuen a la monja o a un cuiner?
l’space alert és el què ha estat més addictiu de tots. i el jungle speed ha agradat també. double. código secreto. canvi de jugadors del pandemic. han guanyat (amb 4 epidèmies). i pa los más radicales, un mus. lunch is ready.

post-dinar.

alguns detalls del dinar de la viniteca. les mermelades de gengibre, de tronja amb whiskey de malta i la meva favorita, la de pètals de rosa. els formatges.

un dels favoritos del dinar.  pa i vi. a ratlles. interessat amb el mecanisme de l’obridor del vi. el cinturó del darío no té desperdici. i després el re-dinar quan ha tornat la carol. a la belén el ghost stories no sé jo si li ha agradat…

fumando en el balcón. recollint les sobres que han tocat en sorteig. i a les 17:52 tot ordenat. despedint-se al carrer.

les escombraries (m’han donat ànims i tot quan m’han vist baixar-les a les 21 de la nit!).

i apa, a dormir! un dia per repetir 🙂

One thought on “Teambuilding

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *