Suposo que li passa a tothom, però el que trobaré més a faltar no són coses «del passat» sinó el que fèiem últimament: els dimarts amb la Lola o els esmorzars o dinars al Norte.

Però ara que som a Fonolleres, recordo els dies que vam passar junts aquí el setembre de 2015, uns mesos abans del diagnòstic. Tot i que mai li havia agradat dormir fora de casa i que ja no es devia trobar del tot bé, recordo bons moments. Sobretot una nit jugant tots al Sherlock fins a les tantes, que encara que per la foto no ho sembli, vam riure molt.

3.jpg

L’estiu anterior, el setembre de 2014, vam estar a Menorca. Recordo sobretot un dia que se’ns va posar a diluviar tornant de Binidalí, i ens vam acabar banyant a la piscina de la casa. La recordo molt contenta. O la claustrofòbia que li va agafar a Cala Rafaelet, que mira que estava maca aquell dia.

IMG_5447

I evidentment els 3 dies a Palma del novembre passat, quan va acabar el tractament.

Bons records.

One thought on “de vacances

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *