Sempre li havia agradat el nostre pis del Raval. Recordo quan va comen√ßar a anar a buscar la Lola els dimarts a la guarde, quan encara no tenia ni un any i mig. Van connectar de seguida, estaven les dues encantades ūüôā Primer ens la portava a casa, per√≤ al final recordo com li agradava deixar-la a la porteria.

DSCF1618

Tamb√© va ser l’√®poca que ho celebr√†vem tot a casa. Aniversaris…

DSCF2068 DSCF2049

…i nadals i reis.

DSCF3655

I ella estava sovint per casa.

IMG_20130801_121956

Segur que la memòria és molt selectiva, però en general ho recordo com una molt bona època per tots.

El 2015 ens vam traslladar a Gr√†cia, un pis que mai li va agradar massa. Seguia anant amb la Lola els dimarts, per√≤ no la pujava a casa sin√≥ que la portava a semFYC. Tot AMF recorda la Lola i l’√†via esperant a baix ūüôā En el fons li passava com a nosaltres, mai es va acabar de sentir c√≤moda all√† dalt. Massa lluny de tot.

He trobat poques fotos seves allà, algun nadal i poca cosa més.

42 60 54

A principis del 2016 va comen√ßar a estar algun dijous amb el Bruno, per√≤ ja de seguida va arribar el diagn√≤stic i el tractament. Tot i que a finals d’any, de seguida que va poder, va tornar a estar amb els dos, la veritat √©s que √©s una ll√†stima que no s’hagin pogut con√®ixer millor i disfrutar tant com amb la Lola.

A comen√ßaments d’aquest any vam tornar a Ciutat Vella i estava encantada, deia que se sentia molt b√© al pis i que tot li resultava m√©s conegut. Com nosaltres, vaja.

Despr√©s de l’operaci√≥ encara va poder anar els √ļltims dimarts de curs amb la Lola, i incl√ļs va anar algun dijous a buscar el Bruno a la guarde.

No s√© si la Lola la recordar√† massa de gran (el Bruno segur que no) , per√≤ per ella tots dos eren els m√©s guapos, llestos i especials. No ser√© jo qui la contradigui ūüėČ

One thought on “a casa nostra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *