Categories:

els últims mesos amb la Maite

encara em quedaven per penjar algunes fotos amb la maite. aquí, era al novembre de 2016, escombrant el pati de la maite. al bruno sempre li ha agradat molt escombrar.

les boletes de la botiga bio de la plaça del nord, que també seguim comprant a la botiga bio del costat del parc del tobogan foradat. pintant. el bruno és molt hàbil amb les mans.

cap al novembre del 2016 es va treure el panyal, ell sol i nosaltres vam aprofitar-ho.

dinant cuscus amb vistes al parc. al parc dels jardins del mestre balcells. era visita obligada cada dia. practicant, i el què ens ha costat la caca, però a dia d’avui (novembre 2017) ja ho tenim tot ben controlat 🙂 i els dies que la lola estava malalta, es quedava amb el bruno i la maite. visites al zoo. a la biblioteca. amiguets del parc. i al març de 2017, canviem de casa. ja a avinyó. la maite va trobar una escola bressol on anàven un cop per setmana amb el bruno.
i van visitar la platja. aprifitant el balcó. visitant el port vell.
la biblioteca andreu nin que tenim a 5 minuts de casa. el parc de les corones. les ensaïmades de petritxol. però tot i axiò, com que la maite ens va dir que creia que el bruno necessitava més, vam intentar entrar a la carabassa i just l’últim dia possible perquè ens truquessin, ens van trucar dient que teníem plaça. i allà seguim 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *