Categories:

hello menorca, again

ja de tornada de fonolleres a barcelona. i mentre fem temps pel barco a menorca, el bruno i el francesc van a kaburi. ja a la cua del barco. i a dormir al minicamarot de transmediterrània. els llits eren millor, però el camarot molt petit. de fet, vam demanar una cuna però no hi cabia. i a sobre era un camarot interior, sense finestra. jo crec que vam tenir mala sort. però vaia, ja veurem a la tornada. i com ja és tradició, esmorzant a sant climent. el què jo no vaig menjar sobrassada, que ja estava saturada amb la de la viniteca que vam portar a fonolleres 🙂 i la lola bikini con besitos. red over red. i a passar el matí a es grau.  feia una mica de vent, però gens de fred. i al agua patos. una gran compra el neoprè. i el francesc, encara que no surti a les fotos, també en té un 🙂 i amb el fèlix també vam estar una estona a la platja. i el xavi també està aquí! però al cap d’una estona vam marxar al bar perquè se li omplia la cara de sorra. vermut. brother’s love. i per la tarda al parc. i segon berenar.

2 thoughts on “hello menorca, again

  1. Que disfruteu força per els nens aixo es mitja vida. En aquesta epoca deu pasar com a L’Emporda que i ha tranquilitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *