Categories:

la vall ocupada per autòctons

de bon matí cap al parc, mentre la resta ens preparem per anar a la platja. l’escombriaire està fent un cafè. i a les 12, arribem a la vall. fa núvols però s’està prou bé. sembla que quan és hora d’estar a la platja, el fred no existeix. i 1 hora més tard, la invasión de las medusas.

i finalment el què diu el francesc el efecto twitter: uns germans anaven caçant medusses i posant-les en un forat a terra fins que tot de gent vam anar a mirar-les i opinar de si eren medusses bordes o medusses portugueses. eren bordes, aka normals.sent diumenge, la platja estava plena de gent autòctona. era curiós, anaven amb grups de gent molt gran, com si quedéssin 15 o 20 persones per anar junts a la platja. o la illa és tant petita que van un a un i es coneixen tots. però jo em decanto més per la primera opció. de tornada cap a les 14… estem fent un horari curiós, però s’hi estan acostumant. vistes des de la nostra taulada. per la tarda a passejar per ciutadella. el francesc s’avorria? a punt de sortir la maria auxiliadora.
míra-te-la. el francesc va presenciar una senyora devota que es va voler fer una selfie amb el bisbe i un cura raso la va expulsar de la fila!

2 thoughts on “la vall ocupada per autòctons

  1. Mireia, tengo mucha intriga quién es el señor barbudo que ya sale en dos posts…….. 😎

  2. Fins ara no habia vist les fotografies. El mar precios heu agafat una bona temporada per disfrutarne vosaltres i la gent de la illa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *