Categories:

un dia dividit

avui ens hem dividit. la lola i el francesc han anat a amager, on hi ha la platja. i el bruno, el fèlix i jo ens hem quedat a casa perquè se li curés una mica més el dit. pel matí pues l’hem passat tranquils. jo intentant fer una bossa, sense èxit perquè la meva atenció la requeria algú més. he fet una cosa de profit, he trobat el mic que havíem perdut. i mira que aquí salt el va posar el francesc i tant la lola com el bruno ho sabien, però cap dels tres ho recordava. i mentrestant la lola i el francesc… a amager en metro sense conductor que hi han dibuixat uns mandos perquè els nens hi juguin.

els banys de kastrup. el pont que va cap a Malmö (Suècia) per sobre el mar. és el de la série 🙂 la marieta. a tot arreu hi han bicis i només amb un minicandau, gairebé mai lligades a parets o pals. amb carregadors USB tant a metros com autobusos.

per la tarda hem anat a les Cisterns in Søndermarken, al costat de casa, un antic dipòsit d’aigua de la ciutat que ara hi ha exposicions. al bruno li agrada molt fer fotos 🙂 i el foc. en una espècie de gàbia hi havia una flama que a mesura que t’hi acostaves, la flama es feia més gran. a la lola no li feia massa gràcia. al bruno si. i per la nit, abans d’anar a dormir… ordenen ELLS l’habitació!

2 thoughts on “un dia dividit

  1. Fantastic pero aixo de la flama no ser si m’hauria fet molta gracia. Les fotos son molt boniques i un bon record.

  2. un pais muy organizado!!que delicia la lola en el agua con este calorrrrrrr😲.sigan disfrutando😁

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *