Categories:

al mal temps, piscina calenta

ahir el fèlix va matinar. i mentre jo dormia, sessió fotogràfica de les 7 del matí. i neteja matutina. pel matí, ens vam quedar per casa, i després de dinar el francesc i el bruno van anar a investigar una piscina. la lola i jo ens vam quedar per anar a comprar papers per dibuixar.
la piscina. que diem piscina per dir algo, perquè no tenen res a veure amb una piscina de les nostres. aquí són bàsicament exteriors (tot i que per exemple aquesta tenia una zona interior), amb una piscina per nedar els adults i una altra molt gran per jugar els nens amb tobogans, fonts, etc. Quasi com un parc aquàtic en miniatura. I després una sèrie de hot tubs a diferents temperatures. En aquesta per exemple les piscines grans estaven a 34, i hi havia hot tubs a 38, 40 i 42. i com totes les piscines islandeses, té sabó a les dutxes, centenars de manguitos per qui els necessiti, assecador de banyadors, etc. i ja està. no es poden fer fotos a la piscina… per això no tenim masses fotos aquests dies. ara ja preparant el berenar.
quantes galetes. 8? ja només queden 2! 1! i a esperar el bus de tornada agotado.
al bus. casi s’adorm. i avui, també feia fred i vent. per tant, piscina! esperant el bus.
i ja 🙂 avui hem tornat a la del cap de setmana i hem vist que entre setmana hi van casals. hi hem entrat tots, jo amb el fèlix més tard. hem entrat a la piscina de 38 graus perquè la gran estava massa freda pel fèlix. han acabats tots com aplatanats. el fèlix s’ha adormit abans de sortir de l’edifici de la piscina. després hem dinat hotdog i sandvitx. el senyal que hi ha una piscina. la piscina calenta agota més que la freda. o almenys més ràpid.
la migdiada de les 18:30. orgullós de la seva torre. 

i demà sembla que fa més bon temps, repetirem el zoo-parc d’atraccions. i tornarem a passar per la piscina, perquè hem perdut els guants tant del bruno com de la lola 🙁

One thought on “al mal temps, piscina calenta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *