Categories:

aurores a la finestra

Dimecres a la nit semblava un bon moment per veure aurores. Hi havia més activitat que en tot el viatge (4 de 9, quan portava setmanes a 2 o màxim 3), ja hi comença a haver una foscor raonable (els primers dies quasi no hi havia nit) i no hi havia massa núvols.

I sí, després de veure l’últim episodi de The Staircase vam treure el cap per la finestra i allà estava. De fet es va formar just davant nostre quan estàvem mirant. Són molt xules, és una passada com es mouen.

Es veien molt bé, i mira que hi ha contaminació lumínica (tenim un fanal just davant de la finestra).

Les fotos estan fetes amb la Fuji a ISO màxim, dónen el pego no? No tant com les del 2011 al nord, que estaven fetes amb la Canon amb exposició llarga, però deu ni do 🙂 Per cert, aquell cop també en vam veure per la finestra a Reykjavik!

Aquestes van durar poc, no més de 5 o 10 minuts. Sort que se’ns va acudir mirar en aquell moment. Després vaig sortir a fer una volta però ja no n’hi va haver més, o potser estava més núvol. Quatre fotos i cap a casa.

One thought on “aurores a la finestra

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *