dijous, un altre cop a la zona de l’estadi i el zoo. si els demanes on volen anar, al zoo diu sobretot el bruno. i va ser un bon dia, van estar tots dos particularment contents i ben avinguts durant tot el dia, i feia un solazo de por! primer una passejada pel parc.  un playground qualsevol que et trobes per allà. s’ho passen teta amb tant d’espai i tanta herba toveta. ens faltarà espai vital a bcn… i la teta, pues on tingui gana… al café flóran, bona recomanació de la partner. la lola ha provat per primera vegada la nata, i diu que està bona.  i el bruno la nata no,  però el pastís si. i el fèlix que aviat menjarà alguna cosa més que teta.  no n’ha quedat ni una engruna (si, ja sé, però és el què es diu). mira papa, una ‘jaula’!  un cop al zoo, els hem deixat triar una atracció i han triat les bombolles. 1 hora de cua per 3 minuts… però contents ells.  i hem fet una barbacoa de hotdogs com un islandès qualsevol. és fàcil, apretes un botó i s’engega 🙂 i els ingredients te’ls venen al bar. també els pots portar de casa.  mentre ells fascinats amb el circuit d’aigua i de sorra, mirant com funciona, bombejant aigua, fent riachuelos, la lola dient al bruno què ha de fer… les salses i la ceba fregida per al hotdog.  i banyet a la font calenta de la sortida del zoo. a fer la croqueta al costat de casa. i córrer una mica més.  i ja divendres. les abelles, tots els hi tenim por menys el francesc. un drama cada cop que se’ns n’acosta una.  aquesta piscina és del 1937, ja explicada pel francesc en el post d’ahir, la Sundhöll Reykjavíkur .
els vestidors dels nens.  racons mentre passejo quan el fèlix dorm (a part de lluitar a tot de gimnassos pokemon). i què millor que una tirolina per passar el rato al parc del davant de la piscina.

aquesta era format adults.  i de berenar, a la panaderia que li agrada a la partner (i a nosaltres), Brauð & Co.  la lola intentant fer una selfie dels 3. aquí està.  orgullosa del resultat.  està molt gran. 

i demà ja tornem, però encara em queda explicar avui… a veure si aconsegueixo fer el post!

One thought on “tripitim

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *