Categories:

cala blanca, una cala urbanitzada però deserta al desembre

el racó preferit de les nenes, on ningú les molesta, a dalt de tot de la casa. aquest matí volíem anar a una cala prop de ciutadella, per no fer molts quilòmetres i urbanitzada per poder menjar fora. hem triat cala blanca. i urbanitzada està, però tot tancat. aquí a punt d’agafar el taxi.

hem estat una estona per la platja. hem fet un vermut infantil. el bruno amb el nou tall de cabell… no sé si m’agrada o no… i hem dinat a un grill de carretera (emoticono aquell que es tapa els ulls, ja sigui mono o persona, tan és). el menú carnívor, el què menys s’assamblava a la carn a la carta, el pollastre i amb la típica ‘ensalada mixta’. però bueno, bromes a part, ens han servit increïblement ràpid i ben amables.  i després de dinar, a jugar fora una estona.

i aquí ja ens hem dividit, uns a casa i altres a jugar primer al jardí del grill i després al parc de la plaça dels pins.

a punt d’anar a dormir el fèlix, jugant amb els leds que vam comprar el 2012 per fer el led painting. algun encara funciona.  la fiesta de pijamas. en aquest llit també hi dormirà la marcela…

One thought on “cala blanca, una cala urbanitzada però deserta al desembre

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *