Categories:

su 18 de julio, mi 14 de abril

com sempre últimament, one thing at a time, i avui ha sigut el rastro. el fèlix s’ha llevat a les 6, la lola i el bruno a 7:30 i a les 9 ja estavem al carrer.

hem anat a toma café, una cafeteria que els agrada als nostres ‘hostes’ de madrid. i està bo. però només hi havia pastissos, que el que hem afagat de plàtan estava bo, però el bruno volia 3 croisants.

i fins passat sol no hem trobat cap panaderia. això si, la que hem trobat, tenien una oferta de 3 croisants per 1,80. abans, però la lola s’ha comprat un entrepà de pernil a l’Enrique Tomás (a barcelona mai hi hauríem anat, però al no trobar croisants…). arribant al rastro…

i semblava que arribàvem, però no. hem passat per un parc, a tirso de molina. al rastro teníem un objectiu, que era trobar un cinturó pel francesc (no el vaig agafar al fer la maleta) i l’hem aconseguit. Hem anat al parque casino de la reina, que era una mica decrèpit i el parc infantil estava pendent de ser inaugurat. Mítics els comentaris del google!
però a ells poc els ha importat. el bar on anàvem a fer el menú a lavapiés, encara està obert. i hem tornat a passar pel parc… i igual que a barcelona, tots els negocis antics van tancant. i avui, 14 de abril…el francesc, la lola i el fèlix, a la manifestació.

mentrestant el bruno i jo agafant taula i menjar al bacoa de la puerta del sol.

construint la calle montera… l’han deixat tota peatonal.seguim amb l’ukelele. mentrestant, el francesc passejant mentre el fèlix feia la migdiada.

i després de descansar una mica, a jugar a la plaça olavide.

aquí la lola s’ha fet amiga d’una nena de molins de rei, la laura.

comença la cuenta atrás… per anar a dormir

One thought on “su 18 de julio, mi 14 de abril

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *