Ahir estàvem massa xocats per escriure. Estem a Los Escullos, un poble de 20 habitants de Cabo de Gata. La casa mira que és cutre, però ja ens hi hem fet a la idea. Hi posen bona intenció… hi ha aire acondicionat, una terrasseta amb possibilitats… El què si que tenim la platja a menys de 2 minuts caminant i un bar a menys de 1.

Aquí podeu veure la casa per fora amb la terrasseta.
casa per fora

I també la casa per dins. No hi ha gran cosa més del què es veu. Però contents! L’hamaca és del Dani.
casa per dins

Aquí podeu veure la platja que tenim al costat de la casa, és La Playa del Arco, on hem passat el matí fins que ha començat a fer calor i avenir gent. Per cert, encara no m’he cremat!
playa del arco
pkt i jj

Per qui encara no ho sàpiga, el JJ i la Marta estan embaraçats, ho delata clarament aquest llibre!
mijo

Han arribat el Dani, el Leo i la Luza:
arribada
El Dani, venia de Granada…

Avui jo he patit una petita desgràcia: potser m’he trencat el quart dit del peu esquerre. Mireu:
dit
què creieu? Fa mal…

Hem visitat també, Rodalquilar i El Pozo de los Frailes, però no hi he fet fotos. A Rodalquilar no hi he fet fotos perquè feia molta calor i em feia mal el dit del peu. Al Pozo de los Frailes, perquè era de nit.

La tarda ens l’hem passada jugant al Mah-jong i descansant.
majong
El Dani també jugava al MAh-jong, però no li agradava fer la muralla.
dani

Pels que no ho sàpiguen, en aquest viatge, quan tots se’n vagin, anirem a Riotinto, a Huelva. A l’Hotel Santa Bárbara Golf, on fa mesos que està l’Arcadi Espada. I avui ha passat una cosa molt important: ha tornat el Sandro! Era un senyor que treballava a l’hotel, i feia 1 mes que havia desaparegut sense dir res de res! Coneixerem al Sandro! Es veu que ha tornat molt desmillorat. Us seguirem informant.

4 thoughts on “Los Escullos

  1. esteu molt guapos i veraniegos…en el primer estiu de la meva vida en que ni vacances ni platja ni quasi sol, de londinense inundada a paleta en una setmana i a l’altra de metge pija…en fi, com va el dit? no penses sortir a cap foto de cuerpo entero, reina??
    molts petons i cañas con tapa ( nosaltres havíem de dormir amb la furgo davant del bars pq no ens hi veiem ni per buscar un altre lloc, ja,ja!! -bueno, he de dir que era cosa meva i la poca tol·lerancia al alcohol, que el jacobo anava amb el peu enguixat i no conduïa)

  2. Hola Marta!!
    Si t’hi repenses, encara estem uns quants dies més per aquí. Fins al 6 a Cabo de Gata i després fins el 10 a las Alpujarras. Així que si voleu deixar els barris alts de Barcelona i agafar la furgo i baixar, aquí estarem.
    Mireia.

  3. gracies per l’oferta! quina gràcia, tenim moltes fotos i bars d’esmorzar iguals a l’album! m’han ofert una substitució de baixa i horari lliscant i de moment dic que si, saps si comporta algun tipus de sanció renunciar a una plaça d’aquestes?? ja els he dit que vull 2 mesos però si la tipa titular no torna no voldran que marxi abans…bueno, i el jaco comença dema a les 6 del mati a una cadena de muntatge de seients del Seat Ibiza!! ja,ja jo crec que vol escriure un llibre i ha d’haver provat tots els oficis…la veritat es que paguen super be i per estar un munt d’hores a l’FNAC per quatre duros…bueno, ens veiem quan torneu, ben rustideta i amb el dit trencat!, ja ho mirare pero jo em vaig curar amb 500/12 a nepal…petons a tots i totes, inclosa la panxona que vaig endivinar!!

  4. On t’ho han ofert, on estàs treballant? No hi ha cap llista negra de moment, així que tu la pilles tranquil·lament i ja es veurà el què passa…
    I sip, ja estic rostideta!!!
    Mireia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *