Categories:

Brooklyn, Dumbo, Financial District, SoHo i Nolita

20 km caminant! quines coses que fem!

Hem agafat el metro…

IMG_0728

IMG_0729

… i hem arribat a Brooklyn. Hem donat una volta per allà. Unes vistes del Brooklyn Heiths Promenade.

IMG_0730

Després de camí a DUMBO.

2009-06 NYC&London 011

IMGP4053 

El Empire-Fulton Ferry State Park. Un parc amb una entrada pèssima…

IMGP4061

…però amb molt bones vistes al pont de Brooklyn.

2009-06 NYC&London 012

I molta herbeta.

IMGP4062

Descansant un ratet.

2009-06 NYC&London 013

Després de dinar a DUMBO, hem atravessat caminant el pont de Brooklyn. Trenta minuts caminant. Cronometrat.

IMG_0731

Descansant al City Hall Park.

IMG_0735 

I després al Financial District, la Zona 0 des de dins del World Financial Center.

IMGP4092

Tornant a descansar, que encara ens quedaven uns kms per fer…

IMGP4095

I descansant al sol.

IMGP4101

L’edifici més lleig de Financial District…

IMGP4104 

Hem intentat anar al SoHo, però ens ha superat la marea humana. Hem acabat donant una volta per NoLiTa (North of Little Italy), on les botigues encara eren massa pijes pel meu gust.

2009-06 NYC&London 016

Però hem sopat al Cafe Habana, un blat de moro amb chile, formatge i llima boníssim. Per cert, que la Coronita a USA es diu Corona.

IMG_0738

I amb el sopar a mig tragar, a veure What it means to be Human. Bàsicament, uns diuen que els humans son altruistes, i la resta d’animals no. Com deia l’escocès de la conferència, si fan algo altruista, per alguna cosa serà. Totalment d’acord, tot i que la resta no ho estaven. En fin, pobre incomprès. Ja passa…

IMGP4115

6 thoughts on “Brooklyn, Dumbo, Financial District, SoHo i Nolita

  1. Mmm, a mi el chipotle em porta molts mals records, em vaig menjar un burrito allí amb salsa chipotle, i crec que mai he probat res que piqués més.

    Disfruteu! I aneu a veure algun musical de Broadway!

  2. Hola! Ja veig que trobeu a faltar els meus comentaris. Ah! Gràcies pel mail i per la telefonada; de veritat que les dues coses m’han agradat molt.
    Les fotos de Brooklyn em recorden el nostre viatge a N.Y. Te’n recordes Francesc del dia que vam anar a Brooklyn (també vam passar el pont caminant) i després de dinar em vaig estirar en una mena de prat? Te’n recordes que va venir un gosset petit i vaig estar-hi jogant molta estona? També recordo que -amb la meva claustrofòbia i tot- vaig pujar dalt d’una de les torres bessones, amb un ascensor que recordo que era rapidíssim. Millor haver-ho fet, no? Si ho hagués deixat per a més endavant, ja no ho hauria pogut fer mai. Bé, et contesto: la Selva està molt bé, velleta però bé; cada dia li faig menjar casolà i li agrada molt. Esperem que l’operació de divendres també vagi bé; ja us ho diré. Molts petons per a tots i torneu aviat.

  3. hooola, chicos
    lo del «passeig pel pont de Brooklyn» ha sido la gota que ha calmado el vaso: os odio. Yo aquí sin dia de los patines, sin ping-pong, .. currando y …. vosotros …. Os oooodio.
    Para vuestro interés y hablando de mi libro: la 3ª, 4ª y 5ª inmensión han sido estupendas. La angustia con el respirador es ahora mismo un recuerdo lejano, la flotabilidad (concepto complicado como pocos) aún no la tengo muy controlada, … darme un par de inmersiones más y seré Jacques Cousteau.

  4. mare, lo del gos no ho recordo, però de les torres sí, i de la meva foto allà dalt amb el cabell de punta també 🙂

    y edu, para cuando la primera paella? descansa que en una horita tienes que estar en el trabajo, nosotros en breve nos vamos a dormir 🙂

  5. Eps!

    John Tempelton ah! El cosi del Ed Tempelton(http://en.wikipedia.org/wiki/Ed_Templeton)…no?
    ;D
    ACUDIT DOLENT: perdoneu, pero com ens heu deixat sense el DP (Dia de los patines), com diu l’Edu, no fem mes que buscar referencies.

    Veig que esteu de conya. Pero nosaltres estem millor….sense jefa….no fotem res de res….entre totes les pantalles em montat una pantalla gegant i no fem mes que mirar pelicules de NY per que no ens feu tanta embeja.

    I ho del partit dels Yankees….pffff..quina RABIA

    Una abraçada
    NMK :: No More Kiss

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *