Categories:

Si hi haguessin taules i cadires a plaça Catalunya o al parc de la Ciutadella o pel passeig marítim, creieu que les robarien?

Avui dia de patinatge al Central Parc! Us hem trobat a faltar!!!

IMG_0769

Hi havia unes pujades i baixades que feien por. N’hi ha hagut una que jo m’he parat a dalt de tot i ha vingut un ciclista i m’ha dit si sabia patinar. Li he dit que ‘not much’, i malament perquè m’ha dit que venia un ‘steep hill’ i que si sabia frenar… ‘good luck’ ha dit al marxar… però ho he aconseguit (l’Albert s’ha caigut i la Laia s’ha tret els patins). Al final de la baixada ha tornat a passar el ciclista i ens ha dit ‘you made it! congratulations!’. Però mai més una baixada com aquella. No fins que en sapiguem més.

Una mica de Central Park. A la part inferior de la foto hi podeu apreciar el dit del Francesc.

IMG_0770

Després que ens enganxés la tormenta, hem anat a descansar a casa, i a sopar a un koreano una barbacoa koreana. Encara he de decidir si m’agrada o no… és tot carn amb cosetes.

IMG_0776

I després, a Byant Park que feien la peli, però que no ens hem quedat a veure. Hi havia una gentada.

2009-06 NYC&London 006

Aquest és el camió projector.

2009-06 NYC&London 012

Un passeig per Times Square de nit. No hi ha fotos. Hi ha un vídeo de l’Albert que dura 6 minuts passejant i xiulant per Times Square. Si hi ha aclamació popular el penjo, però és que em posa al Youtube que tarda com 1h a pujar-se i ja és la una de la matinada.

I uns lletreros del metro. Hi ha més excepcions que normes!

IMG_0782

M’agrada tirar fotos del metro.

IMG_0785

I hem tornat al Brooklin Heights per veure l’skyline de nit.

La foto.

04

I el vídeo.

Demà tenim reservat el Peter Luger 😛

4 thoughts on “Si hi haguessin taules i cadires a plaça Catalunya o al parc de la Ciutadella o pel passeig marítim, creieu que les robarien?

  1. Hola! No sé que ha passat. Aquest matí he llegit el blog i hi he deixat un comentari, però pel que veig no l’he enviat perquè ara no hi és. Més o menys deia que m’havia intrigat el títol i després en el text no havia trobat res del que aquest anunciava, o sigui res de les taules i cadires … . Ho repeteixo i a veure si m’ho expliqueu. Petons.

  2. eiii bueno tampoc tinc gaire que comentar bueno si mira que cauret albert xD

    ah y un misatge per a tu albert que man agafat al vilu avui e mirat unes llistes que i avien penjat no se si eren definitives del tot pero crec que si i jo estaba la tercera a la llista am 37 punts! toma ja muajajj! pos eso que ya no tas de quedar el meu ipod humm

    bueno pues eso per aqui tot com sempre la mama va coixa nose ni perque madit pero bueno y que us u paseu be diu y eso

    apa!

  3. Ja m’hauria agradat veure’t a aquella baixada! He caigut pero no m’he fet ni una rascada…

    Llastima d’iPod, que hi farem 😉

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *