Categories:

Los Escullos, again

A los Escullos hi ha una discoteca, es diu Chaman. Això no tindria molta importància a no ser que sentim la música tota la matinada. I mira que és cutre la discoteca aquesta. No hi he fet la foto. A veure si demà.

Avui hem tingut la segona desgràcia del viatge: la Luza té gastroenteritis de la India o això és el què suposem perquè dissabte estava a Delhi. Esperem que la cipro faci efecte. Amb el JJ hem tingut una discusió sobre la dosis a prendre: és 500 o 750 mg cada 12 hores. No miraré al Pubmed perquè estic de vacances, però si algú ho mira, ho podeu posar als comentaris?

El plan del dia ha estat Aguamarga i Las Negras. El plan era no caminar massa pel meu peu, però crec que no està trencat perquè no em fa mal. Tot i així, no estàvem mentalment preparats per caminar massa. Demà si. El què passa que hi ha moltes hores del dia que no son aprofitables, fa molta calor i molt de sol. Jo ja estic de color de rosa.

Per si a algú li interessa l’evolució del meu dit 🙂 Marta O, mentre sigui jo la que faci les fotos i el blog, va a ser que no em veureu de cuerpo entero, ho sento!
dit

Aguamarga normal, però hem anat al Chiringuito a esmorzar… raro… El què ha estat després de pujar una muntanyeta, però ja eren les 9 del matí i feia massa sol… i jo portava xancles, i el Francesc s’havia deixat les ulleres de sol i la resta posaven com a excusa el meu dit del peu… això de les vacances, fa disminuir les facultats mentals de la gent…

Aquí teniu la muntanyeta que es deia.
aguamarga

Esmorzar al Xiringuito.
xiri

Després un banyet.
pkt saltant

Aquí teniu la típica foto del metge de família urbanita que fa sempre a les portes dels consultoris rurals, que ens fan molta gràcia.
consultori

Després a la Cala del Plomo. Sorra negra, pedres a la platja i a l’entrar, nudistes (per això no he fet fotos, per preservar la intimitat de la gent). S’hi arriba per un camí molt llarg de predretes…
plomo

A las Negras a dinar. Avui bo. Ahir no ho vaig escriure, però vam anar a Rodalquilar a dinar a un restaurant que es deia Trota. Ho hauríem d’haver vist: terrassa buida, carta no visible, però tot i així, ens hi vam seure. I catacloc, punyal al canto. 15 euros per plat!!! I molta calor… cervecilla…. mala combinació.

I… la notícia del dia: el Francesc ha parlat amb el Sandro! Ens han trucat al mòbil de l’hotel Santa Bárbara, perquè tenien un mail on el Frances demanava informació. El Sandro li ha dit que havia estat uns dies fora i que estava amb els mails atrassats. Casi li agafa un cobriment. Tenim un objectiu del viatge: sortir al blog de l’Arcadi Espada 😉

Hem anat a comprar a la Isleta del Moro i hem aprofitat per anar als miradors de la zona.
isleta

I els Twin Peaks del Cabo de Gata. A mi m’agraden 🙂
twinpeaks

3 thoughts on “Los Escullos, again

  1. Ho he buscat rapidament i crec q son 500 mg/12h.

    El teu dit es un poema Mireia!

    Buenu, pos res, us deixo q he de treballar :'(

  2. Tractament d’elecció recomenat per viatgers amb diarrea: Cipro 500 mg cada 12 h durant 5 dies…
    Si prové del sudest asíatic (més per la banda de Tailandia, Vietnam, Camboia, etc) hi han estudis que recomenen Eritro/Azitro per tema de resistències i d’agents causals…
    HE dichio…
    Maco el bog…
    Si veieu a l’Espada pregunteu-li què pensa del sr. de Ciutadans…

  3. Gràcies! S’està prenent 500, i perfecta!
    Em fa gràcia això de que llegiu el blog!
    😉
    Fins demà!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *