Categories:

Cabo de Gata, vaia timo!

El JJ s’ha passat el matí (de 10 a 14h) jugant al golf.
golf

La resta hem anat a donar una volta per la zona. Com diu el jefe, tot depèn de les expectatives, i suposo que les teníem massa altes. Però tots coincidim: el Cabo de Gata, vaia timo! No és que estigui malament, però no és el què esperàvem. Sobretot el què és la part del Cabo de Gata. San Miguel de Cabo de Gata, està una mica destartalat tot plegat… té 4 barques mal posades (això si, les amarren de forma original), una església que es cau a trossos i una carretera que separa les 4 cases del poble de la platja, que deu ser lo únic que se salva. Per cert, perquè es diu Cabo de Gata? Perquè des del mar les muntanyes tenen pinta de gat??? No ho hem pogut descobrir, no hem agafat la barca que et portava a donar una volta.

San Miguel de Cavo de Gata. Encara que a la foto no el trobeu especialment lleig, és mentida. La foto m’ha sortit extranyament bé.
sanmiguel

També hem descobert que el Manolo és un exagerat. L’anècdota de la gorda americana, no cola. Vale, hi ha una carretereta que va al faro del Cabo de Gata, és estreta i hi ha un precipici, però no és per baixar del cotxe!

Feia calor…
leo1

La vista, lo normal por ser acantilados…
cabo

Ara una on el Leo surt afavorit… Està jugant al less fotogenic people, però ho fa a posta!
luza

De la platja de Torregarcía, com que no esperàvem res d’ella, no ens ha desagradat. Fins i tot hem tingut una discussió profunda de si lo de la foto és una mezquita o una església. Suposem que església és (ho diem per les creus),però va ser mezquita? Ja ho mirarem. No és una cosa que ens tregui el son.

Unes fotillos de la zona.
mezquita

Jugant…
creus

El Leo, un 10 a fer de turista.
leo

A dinar a San José. Res especialment destacable, a part de les dues gordes que ens trobem dia si i dia també per la carretera a hores intempestives de la solejada. Un dia els agafarà un síncope. Sort que amb nosaltres ve un especialista en paros 🙂

Migdiada, cervecilla i una partideta a los Colonos del Catán. Albert: he guanyat!!! ;P Ara hi estan jugant un altre cop, però sense mi. Això de fer un blog és molt sacrificat. Ainx… Gràcies a la dosi de la cipro. La Luza està molt millor: ha dinat un bon bistec amb patates i ha sopat una paellita de marisco. És molt raro demanar paella per la nit? és que al cambrer no li ha agradat massa, i a la cuinera, tampoc. S’han sentit uns crits de la cuina… Esperem que no ens hagi regalat un sipiajo amb la paella. Però bueno, ben bona. A més, com diu el Francesc, que avui estava sembrat: »lo que no mata engorda, lo digo por experiencia».

Jo avui no m’he fet el seguiment fotogràfic del dit. Però està molt millor! Només em fa mal si me l’apreto. Però si que vaig fer la foto que vaig prometre: la discoteca Chaman. El què creiem que el culpable de tot, no era la discoteca, sinó el Chillout de l’altra banda de la platja. A veure si demà faig la foto.

Aquí teniu la discoteca.
chaman

I demà, al Mini-holliwood!

Nanit a tots!

Mireia.

5 thoughts on “Cabo de Gata, vaia timo!

  1. sobre el sandro, dir que començo a estar nervios per la nostra arribada al santa barbara. avui l’arcadi comenta que ja no hi queda ningú més que ells, i que es quedaran uns dies més. ai deu meu. almenys a veure si ens donen els mateixos llibrets que a les seves filles…

    i sobre cabo de gata, realment vaya timo!. tot i que algunes platges aïllades estan molt bé i poc concorregudes. i el nostre apartament, tot i seguir sent cutre, està en un dels millors llocs on podria estar: a 1 minut d’una platja i en un lloc on sempre fa vent, així que ni en les hores crítiques fa calor. total, que hi ha llocs xulos, però la marca cabo de gata… bullshit!

  2. Uoo mire, li estàs agafant el gust a això de fer blogs eh? 🙂
    Pos el lloc aquest que dieu si que fa una miqueta de pena, està molt atrotinat… serà aquí on resideix l’encant? A mi les fotos m’han recordat una mica a la serie de verano azul, que segurament estaria rodada en algun lloc que tindria poc a veure, però respiraria un aire similar… o no. No hi ha per llogar bicis per això? Ah, a la feina m’acaben de dir que això de traba vol dir travesti a argentina, jo dic que si de cas aniria amb v però sembla que hi ha poc respecte per l’ortografia…

  3. Je, je, entrenar-te no et servira de res, a Benasque se sabra tota la veritat 😛

    La zona te un atractiu desolat estil Mad Max (menys lo del golf, amb gespeta i tot. El golf es lo que te de fet…). Pero suposo que no us va agradar la pelicula tampoc 🙂

  4. Uoolas de nou!
    Aixo de deixar preguntes al blog sense resposta desperta el meu esperit TOC i no puc deixar d’utilitzar Sr. Google…aixi q aqui teniu algunes respostes:

    Que per cert, buscant respostes he trobat tot de gent que ha tingut tot d’experiencies mistiques al cabo de gata i rodalies, frases com «Esta playa fue el primer escenario donde empecé a interpretar la existencia.» Apasionante.

    NOM CABO GATA
    » La sierra de Cabo de Gata es, en origen, la parte emergida de una enorme cadena volcánica que discurre entre esta costa y la isla de Alborán. La erosión sobre sus lavas y cenizas ha ido modelando estos sorprendentes paisajes durante millones de años.
    Todas las referencias antiguas al Cabo de Gata, que da nombre al Parque, parecen dirigirse al cerro de la Testa y no al pequeño promontorio donde se asienta el actual faro del mismo nombre. El Cabo fue conocido entre los navegantes fenicios como Promontorio Charidemo; después, dice la leyenda, que los griegos construyeron, en el mismo Cabo, un templo dedicado a Afrodita en el que se tenían encendidos fuegos perpetuos; más tarde, fue conocido por los romanos como Promontorio de Venus, y en la Edad Media tomó el nombre de Cabo de Ágatas, del que deriva su actual nombre.»

    TORREGARCIA: la declaren ermita «lugar en el cual según la tradición, apareció la Virgen de Mar, patrona de Almería y lugar donde los primeros días del año se celebra una magnifica romería en honor a la Virgen»

  5. mmm…. travesti en argentí? bueno, lo nostre ve de »traballar»… tampoc ens fixem massa amb l’ortografia 🙂
    ara mateix, estan jugant a los Colonos… jo fent el blog… perquè no es podrà tenir tot en aquesta vida??? en fin albert, no puc entrenar-me!!! argh!
    gràcies per les respostes, laia! intentaré no fer més preguntes al blog, que et fem treballar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *