Categories:

el primer viatge a menorca

L’altre dia xafardejant un √†lbum familiar vaig tornar a trobar les fotos del que devia ser el meu primer viatge a Menorca, l’any 1980. Tres anyets tenia ūüôā

Vam anar a una casa d’Es Grau on vam tornar de visita el 2014.

Hi vam anar nosaltres 4.

I tamb√© tota la fam√≠lia d’Urquinaona, que em sona que es van decidir a √ļltima hora. Una mica com el Bruno i jo aquesta √ļltima vegada ūüôā

√Črem molt bale√†rics aparentment: en el mateix √†lbum hi ha fotos a Mallorca de 1978 i 1979, i aquestes de Menorca de 1980. Despr√©s d’aix√≤ ja devien comprar el pis de Sitges i es van acabar els estius a les illes.

La seg√ľent vegada que vaig tornar a Menorca va ser el viatge de fi de 8√® d’EGB, que devia ser el 1991. Segons recordo hi vam anar en barco de nit (en butaca, √©s clar), ens van despertar per veure la sortida del sol, ens van deixar sols al port de Ma√≥ i hav√≠em d’arribar a la casa de col√≤nies fent autoestop, i despr√©s ens deixaven una nit fent vivac (aix√≠ li d√®iem) a una platja en grupets de 3 o 4. Us ho imagineu ara? Nens de 13 i 14 anys deambulant sols per Menorca, quines coses. A mi em va tocar dormir amb la Maria, la Mariona i el Mar√ßal (√©rem els bons nens) en una platja que diria que era prop d’Es Grau, en el porxo d’una caseta de pescadors on vam tornar tamb√© el 2014 (no estic del tot segur que fos aqu√≠…).

2014, per sort no hi ha proves gràfiques de 1991

Recordo tirant una ampolla de gin al mar quan vam veure les llums d’un cotxe que vam pensar que eren els professors. No s√© si em vull imaginar la Lola tirant ampolles al mar d’aqu√≠ 3 anys, tot i que realment no recordo que en cap moment ens planteg√©ssim seriosament beure-la; suposo que el tema era explicar que l’hav√≠em comprat. En fi, per sort no hi ha fotos de tot all√≤. O si n’hi ha tampoc les he buscat ūüėČ

I despr√©s van passar quasi 20 anys m√©s fins que vam tornar a Menorca el setembre de 2009, per√≤ des de llavors ja no hem parat ūüôā

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *