Categories:

yo tengo entre tres amores mi corasón repartío; si me encuentro a uno llorando es que el otro le ha ofendío

La convivència 24/7 dóna moltes oportunitat pel roce, però si hi ha un lloc on els nens mai xoquen és en el medi aquàtic. És posar-los a l’aigua i començar a jugar junts durant hores com els millors amics del món.

Islàndia està ple de banys d’aigua calenta, ja sigui en piscines artificials o en fonts termals naturals. Les piscines, com ja vam explicar, no només tenen zona per nadar sinó diversos hot tubs (jacuzzis) a diferents temperatures i moltes també piscina infantil amb tobogans, cistelles, plataformes, etc. Estan molt bé, només cal dir que hi hem anat 7 dels 9 dies que de Reykjavik, bàsicament a les tardes. Volen estar tot el dia fora de casa, ens tene esgotats! Però vaja, tampoc ens queixarem d’estar petant la xerrada tranquilament en un jacuzzi 😉

Hem repetit les ja conegudes Laugardalslaug (on hi van més turistes), Árbæjarlaug (segueix estan molt bé però diria que ha sortit recentment en alguna guia o instagram o similar) i Lagafellslaug (aquí la Mireia es va deixar un bikini i li van tornar netejat!), i hem afegit a la llista Breiðholtslaug per recomanació de la familia d’intercanvi. Està bé i no hi ha turistes. Soc plentament conscient de la contradicció de ser turista i buscar llocs sense turistes, però com deia aquell, menys de 5 contradiccions és dogmatisme.

També a Reykjavik hi ha la platja de Nauthólsvík, que té un hot tub i a més escalfen una part del mar amb aigua geotermal (no està calenta però tampoc gelada). Hi vam anar passejant pel passeig que dóna tota la volta a Reykjavik.

I un cop allà, combinant jacuzzi i mar.

Ja de tornada, cales islandeses que podrien ser menorquines (excepte per la temperatura de l’aigua).

I finalment, un altre dia vam anar d’excursió a Reykjadalur, un riu d’aigua calenta on ja havíem anat amb la Mireia el 2011. Ara han arreglat molt el camí i hi ha molta més gent (bé, aquell cop és que estàvem sols), però el lloc continua tenint encant i vam estar-hi molt bé. Són 4 quilòmetres de camí.

Amb fumaroles.

Fins arribar a la zona de bany, on han posat bancs i tot.

El 2011 era completament diferent, diguem que molt més «salvatge»: el camí era molt més estret, creuaves un riu a peu i ara han posat pont, a la zona de bany no hi havia res «artificial», etc. Tot canvia, i mai se sap què és primer: l’ou (la gent) o la gallina (arreglar-ho). Ells diuen que ho han arreglat per preservar el medi, que sembla raonable.

I per acabar, el video de baixada que va grava el Bruno. Serà per gent, però curiosament un cop allà era prou tranquil.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *