Silenci…

He estat 2 dies callada. No he escrit perquè m’he deixat el cable de la càmera digital a Barcelona i prefereixo fer fotos a escriure. Laia i Albert, si teniu càmera digital, podeu portar el cable? Gràcies!

Ja estem a Ansils (Benasque), en una cabana, que està prou bé.

La cabana per fora.

I per dins, de fusta i pedra.

Aquest matí excursió d’1h i 10m que s’ha allargat, als Ibóns de Villamuerta (que son uns llacs). Quina mala forma física la meva. Quan vingueu, la intenció era anar fins al refugi de l’Aneto, però no sé jo si m’hi veig.

Una foto de l’Aneto del Flickr.

Per la tada superpartida al Civilisation IV, perquè m’ha fet un error fatal i s’ha tancat que sinó guanyo. Era ja l’any 1970 i jo portava més de 1000 punts de ventatja al segon de la classificació! Ara després d’acabar el blog, hi torno 🙂

Crec que mai havia estat tant a les fosques de nit. Surts a fora, i no es veu res a part de les estrelles i algunes llumetes. És tan fosc, que divendres haurem de portar una llanterna quan us vinguem a buscar!!!

Fins demà!

Intentaré no tornar a saltar-m’ho!

Mireia.

3 Responses

 1. Albert says:

  Doncs portarem la camara, el cable (mini USB -> USB ? ), els frontals per la nit, telescopio… no, d’aixo no en tenim.

  Tens les expansions del Civ IV? N’hi ha al menys un parell, amb mes civilitzacions, mes personatjes, mes edificis… Jo no les he probat encara, pero m’estic baixant el Galactic Civilizations II 🙂 que es una mena de continuacio del Civ IV. Es de la mateixa companyia. El joc comença en el punt en que acaba el Civ IV mes o menys, al 2200 i pico. Te bona pinta 🙂

 2. acrida says:

  en plan per fer envidia, ara estic aqui al jardinet, sota un sol matinal espectacular, amb els ocellets de fons i amb el nostre 3G. Sembla totalment inverossimil estar fent indicadors el dimarts que vé, però què hi farem…
  sobre les expansions, tenim una que es diu warlors, quan tornem busquem la resta 🙂
  i sip, diria que el cable que necessitem és minni-usb a usb, però millor que ho confirmi dp la mireia, que ara encara està dormint (ha de descansar dp d’una dura batalla fins les 3 del mati…)

Deja un comentario