El cablecillo de marras

M’he sentit molt korki quan m’has dit lo de la tarja, Laia. Però ara veig que necessito el cable, la tarja de la càmera no passa pels forats de l’ordinador. Així que si que necessito el cable, el mini USB -> USB.

He guanyat la meva primera partida al Civilisation, amb al construcció de la nave espacial, però m’he quedat a un turno de guanyar per màxim de punts a l’any 2050 i a 20 vots de ser presidente del mundo 🙂 I no, no tinc extensions del Civ IV, i no sé si les vull! M’he passat moltes hores aquests dies jugant al Civilisation

Una preguntes sobre el barril de cervesa de 5 litres de Heineken. Amb les 10 hores a la nevera, n’hi ha prou per refredar-lo? És que nosaltres l’hem tingut com 24 hores a la nevera i no és que surti molt fred. Algú té més experiència que nosaltres amb el tema?

Una altra pregunta: quan tot d’ovelles van caminant per un camí (no travessant, sinó passejant) i tu les atrapes amb el cotxe, què representa que has de fer? Esperar a que passin (que és el què hem fet) o tirar i ja s’apartaran?

Pos res, demà ja podré posar les meves fotos.

Mireia.

2 Responses

 1. Albert says:

  Pos parlant per parlar, jo diria que el barril de 5 litres estara fet d’alguna combinacio de materials que intenta impedir que s’escapi el fred un cop ho esta.

  Pero llavors tb fara mes dificil que es refredi… al congelador una estona! 🙂

  (pero que no peti, dp ja deu ser cosa de mantenir la temperatura a la nevera)

  He preparat la MDI (Maleta de la Diversion Infinita) que inclou, entre altres coses, el Civilization de taula (a part dels meus mitjonets).

  He probat el joc de les navecitas que es mig continuacio del Civ IV i es una caca de vaca, o moltes d’ovella. No lo intenten en sus casas.

  I parlant d’ovelles. Els animalons nomes tenen preferencia si estan en una Cañada Real degudament senyalitzada. Pero si no es aixi tampoc els aniras a atropellar pobrets.

Deja un comentario