Categories:

en verano, vino blanco

Un matí descansat: dormint fins les 11 i després a donar una volta per Fuencarral, que m’he de comprar roba, que tinc massa samarretes foradades. He fet un primera mirada, però no entenc per què les bambes que m’agraden només existeixen a partir del 40!

En fins, hem dinat al mercado de san Miguel, on hir ja havíem intentat anar. Aquest cop hem aconseguit taula. Una mica car quedar-se tip, però té la seva gràcia anar passant per les tendes agafant tapes. Curiós el sistema de refrigeració del lloc. Té aire condicionat, però de tant en tant surt tot de vapor d’aigua que es liqüifica i et cau al damunt. Però ben fresquet 🙂

Imagen

I de postres, una crema catalana i tres arroz con leche. Boníssim 😛

Imagen

Fa molta calor. 30 graus tant al sol com a la sombra. Hem intentat anar als Alphville, però hem arribat 7 minuts tard. Grrr!

Imagen

Però hem improvitzat i hem anat a casa. Aquest és el miniascensor… només n’hi caben dos i ben avinguts.

Imagen

Si, ha arribat a dalt.

Imagen

I després de descansar, un partideta al Munchkin 🙂 No recordo qui ha guanyat, però està clar que jo no perquè ho recordaria.

Imagen

Tenim wi-fi i es nota.

Imagen

Quan ja no feia tanta calor, hem anat a la cerveceria Oldenburg, petita però resultona.

Imagen

En la foto anterior, el Leo estava mirant com la Zoe de Caprica xupava una piruleta gegant…

Imagen

h!

Imagen

He probat una negra, la Te Deum, i no…

Imagen

Sabeu a qui hem vist en aquesta cerveseria? a l’Avelino de ‘Pepa i Avelino’.

Després, de camí al japo, una manifestació de bicicletes cada últim dijous de cada mes per reivindicar carrils bici. Fixeu-vos bé amb la foto. El semàfor està en vermell i el senyor de l bici i el gordet estan parlant, just davant del cotxe, que no pot circular.

Imagen

I el de la bici, li explica al del cotxe groc que vol un carril bici 🙂

Imagen

I finalment a sopar al Miyama, bo…

Imagen

I barato!

Imagen

Hem agafat el metro.

Imagen

Perquè plovia.

Imagen

Però contents.

Imagen

I aquest és el carrer de casa nostra. Mullat.

Imagen

3 thoughts on “en verano, vino blanco

  1. hola! són maques les fotos i aproximadament tres quartes parts són de menjar i de beure; teniu gana? Ll’apartament on us esteu està molt bé però de l’ascensor no en vull ni parlar. A quin pìs us esteu? ho dic perquè jo hauria de pujar-hi a peu. Per cert, a quin carrer es troba l’apartament? Aquí no fa tanta calor però fa sol i a Madrid he llegit que plourà (veig que ahir ja ho va fer). Bé, fins després que ara me’n vaig al gimnàs.

  2. Gràcies per la informació. La veritat és que no m’esperava una resposta tan ràpida i per això no he tornat al blog fins ara, que ja són les 7 de la tarda. Fins després.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *