El vespre.

Imagen

La DS.

Imagen

Avui hem tingut el curs uns de matí a les 10h (d’aquí el títol del bloc) i els altres per la tarda.

Favaritx.

Imagen

A la platja cala en Tortuga.

El Leo.

Imagen

El Totoro.

Imagen

Aquesta foto està aquí a petició de la Susana.

Imagen

El curs de R. El Leo concentrat.

Imagen

El profe.

Imagen

L’edu.

Imagen

Pregunta 25: al final, encara no hem fet el tast de cocacoles zero, light i normal. Hi ha algú que hagi publicat algune studi de si la gent ho distingeix a cegues?

El recorregut d’avui en lila.

Imagen

El rànking:

  • Albert: 13 punts.
    • ai no sé. Crec que no en bevem menys per ser més car! com si no ens coneguéssis 🙂
  • Joan: 11 punts. Em sembla bé la teva proposta 🙂 si voleu, faig una convocatòria per compartir el Roncal i de pas hi reguem amb una mica de gintonic.
    • el WordPress és per instal·lar al servidor, no un editor 🙁
    • mmm… preguntàvem per què el gintonic bo dóna menys ressaca que el dolent, no quin tipus de begudes dónen ménys ressaca que les altres. sorry 🙁
  • Alaitz: 15 punts.
    • el mateix motiu que el Joan…
  • Xavi: 1 punt.

5 thoughts on “el madrugón

  1. La cosa no es si es pot distingir entre light, zero o normal, que es pot. Es que directament la Zero, i segurament les altres, tenen composicions diferents en diferents paisos (mirar el quadre de colorins: http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Zero). Si ets un expert catador podries arribar a dir de quin pais es la llauna!

  2. A veure, com que potser encara està a l’aire el punt del gintocnic barat o el car… he trobat que «El dolor de cabeza se debe principalmente a los productos de degradación del alcohol, estos productos tóxicos aparecen en mayor cantidad en el cuerpo si el alcohol no es de buena calidad.» (http://wandanegra.wordpress.com/2009/06/01/porque-tenemos-resaca/). La validesa contrastada d’aquesta afirmació….no sé d’on surt ;). A una altra web diu que: «La cantidad de estos subproductos en la bebida dependerá de: el origen del alcohol utilizado en su elaboración, el tipo y calidad del proceso de destilación y la concentración de ese alcohol en la bebida» i a això ja li trobo un pèl més de sentit (alcohol barat i mal destilat… dona vodka més barat… però més «resacós»).
    Fins aviat!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *