Categories:

el barranco de la zarza

mal temps avui. hasta els palmeros deien que feia fred! per això hem fet una excursió al barranco de la zarza, que com que vas tota l’estona pel sotabosc no cal que faci sol. tot i que si hagués fet sol, segurament s’haguessin pogut jugar una mica més fent fotos.

gairebé tota la meitat de l’excursió, vas per un barranc. hem passat per un lloc on tot el terra eren castanyes.

IMG_3148

i hem trobat el poblat dels pitufos 😛 però hi havia tanta poca llum que he hagut de fer la foto amb el flaix. amb lo què odio jo això…

IMG_3158

i al fons de tot del barranc, el geocaché. aquest cop l’ha trobat el Francesc, tot i que la foto és meva… però no he canviat res. aquest bicho és molt lleig!

IMG_3167

si us fixeu bé, tinc els dits negres. i és que hem hagut de baixar el barranc amb el cul! les pedres relliscaven molt… i jo només m’he posat les mans negres, però els pantalons de la cristina eren un drama!

per cert, que no hem vist petroglifos… 🙁

com que hem acabai aviat els 6,5 km amb 200 m de desnivell, hem anat a menjar unes tapetes en un bar de carretera. menjar és barato aqui. hem dinat a el bailadero, entre la zarza i puntagorda i ens ha costat 19 euros mig pollastre amb amanida, patates fregides amb ketchup, papas arrugas amb mojo picón, pa amb allioli i beguda!

hem vist un parell de gossos iguals a diferents llocs de la illa. potser la illa té una raça especial de gossos? o és com a balsareny que tots els gossos eren com el kintu? pues sembla que és una raça autòctona de les canàries, el podenco canario. mira per on.

i res, a casa i a practicar els timelapses. a veure què us sembla!

One thought on “el barranco de la zarza

  1. Acabo de tornar de Tiana i ja heu fet el blog. Molt bé. És maca la posta de sol! A veure si demà us fa més bon temps que sempre és més agradable. Bé, fins demà doncs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *