Categories:

semFYC 2012 a Bilbao

Dimecres 13

Tots van agafar un avió ales 8 dem matí, i només arribar ja van començar amb els pinchos i les canyes pel casco viejo. El Francesc i jo vam arribar una mica més tard, però encara estaven per allà.

DSCF1677

Al migdia, mentre el SISAP i un representant del SIDIAP estaven a la reunió, nosaltres ens vam quedar fent la migdiada i llegint al sol, tirats a la gespa del parc que hi ha davant del palau de congressos.

DSCF1678

I a agafar la documentació del congrés. Ens vam quedar a la xerrada inaugural, ‘medicina mínimamente impertinente’ d’un tal Víctor Montori, jefe d’endocrí de la clínica Mayo. No va estar malament. Ara si, l’acte d’inauguració, pse, musicas regionales per obrir-lo, polítics dient coses extranyes, i uns cantos regionales per tancar. El millor, l’alcalde de Bilbao.

Dijous 14

Al matí al congrés. No hi ha fotos perquè vaig estar tancada de 9:30 a 14:00 en unes sales. La primera la de comunicacions orals 1 on presentava el Miguel l’estudi de psicòtics i malaltia cardiovascular. I la segona, els pósters 2 on jo presentava el poster de retinopatia diabètica de l’Almu. Per la tarda ells es van quedar a la de comunicacions orals X perquè tenien un munt de presentacions. Entre elles la de tires reactives que va presentar el Manolo i l’ha de tornar a presentar avui perquè ha entrat en la de les 10 millors comunicacions del congrés.

DSCF1680

Aquí, esperant a la resta per anar a sopar. No us enganyeu per la llum, eren ja casi les 21:00.

DSCF1685 DSCF1686

I tots mirant la notícia del Mulndo del Dr. Elorza. Que també ha sortit al Deia.

DSCF1691

Per fer gana pels pinchos, vam passejar per la ria, i pel localment criticat puente de Calatrava.

DSCF1693

A mi no em va semblar tant malament. Té vistes al Guggenheim…

DSCF1694

El què si que el terra de vidre no devia ser una gran idea sobretot a Bilbao que plou un montón. COm que encara no ho savia, no vaig fer les fotos, però si mireu el terra si que està enmoquetat, si.

DSCF1695 DSCF1696 DSCF1699

I res, aprofitant la llum de la posta de sol.

DSCF1701 DSCF1707

Al pont que entra al casc antic.

DSCF1710

La ria.

DSCF1711

La pilota basca.

DSCF1719

Leo&Ermen amb els seus smartphones. Què estàveu buscant????

DSCF1720

I sopar de pinchos.

One thought on “semFYC 2012 a Bilbao

  1. Ja veig que al final hi ha blog. M’agraden les fotos i ja veig que a vosaltres us agraden els pinchos. Del puente de Calatrava no en sabia res però ara m’ho he mirat i ja estic al dia; a mi m’agrada però no acabo d’entendre la qüestió del vidre; és que després hi van posar moqueta?
    Fins aviat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.