Categories:

de glòries al fòrum

vaig a preparar una ruta geocachera especial per la paula, que li va agradar trobar geocachés. no sé si tant com a mi, per això 😛 aquest és un post on les fotos no són meves.

la ruta és de 4 o 5 km en funció de si arribem al fòrum o no.

començarem visitant els encants vells que obre els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 9 a 17, però recomanen anar-hi abans de les 15 per veure’l en plena activitat. difícil entrar amb el cotxet, només motxilles!

aquí podeu veure el google maps dels geocachés.


Mostra geocaching per diagonal mar en un mapa més gran

començarem la ruta a glòries. per aquells que anem amb cotxet, sembla que glòries si que té ascensor, però s’ha de baixar per l’andana del mig!

el primer geocaché que buscarem serà el de la torre agbar de dificultat 2 i micro. és magnètic i tenim una foto spoiler. qui no la vulgui veure que no cliqui!

i la torre agbar.

segon geocaché, UPF: ca l’Aranyó. és un geocaché micro. la pista diu: ‘baixa les escales i gira al’esquerra’. sembla que la pista és important, perquè entre els edificis alts, el GPS perd la cobertura i es torna una mica boig. a alguna gent li costa trobar-lo, i diuen que és ‘tricky‘.

el caché té aquesta pinta.

tercer geocaché, el Parc central del Poblenou. no diu quin tipus de geocaché és i posa que és ‘fora del parc’. hi ha gent que triga un ratet en trobar-lo.

sembla xulo el parc, jo també hi donaria una volta!

quart geocaché, element29 (el coure) ens haurem d’apartar una mica de la diagonal però no gaire. és de mida ‘small’ i l’últim l’ha trobat, encara que els 2 anteriors a aquest no. hi ha gent que diu que és un ‘lost place’.

el geocaché.

no sé, hi ha gent que diu que el lloc és un autèntic basurero. i altres que hi ha gossos… veiem… i sinó, pal siguiente.

cinquè geocaché, al parc de diagonal mar. és un geocaché petit i magnètic. ningú sembla haver tingut cap problema per trobar-lo.

i per si queda temps, es pot anar a buscar el de la placa fotovoltaica del fòrum. és micro i la pista: ‘No guaiteu la llunyania, mireu-vos els peus’.

la placa.

el caché.

i per dinar, es pot anar a alguna terrassa de la plaça llevant si fa bon temps.


Mostra geocaching per diagonal mar en un mapa més gran

i si fa fred, per diagonal mar.

One thought on “de glòries al fòrum

  1. Caram si feia temps k no visitava el blog! desde les eleccions!!! i sembla un món! i un gust!! desde el armphf, a les visites, a les dones dormint…. sort que comparteixo el vot per la foto guanyadora!!! 😉 guapíssima la lola estrenant el futon!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *