Categories:

he de publicar més sovint…

dinar, pels grans formatges amb gust a palla i pels petits, macarrons. ja fem la típica cosa dels grans a la taula gran i els petits a la petita.

1

jugant amb l’orangutan.
2 l’adrià jugant amb l’autobús.3 amb els cotxes.4 aprofitant la tranquil·litat i el sopor post-prandial.5 amb una camisa del seu pare, si si, del francesc!6 jugant al frutalito amb l’eulàlia. no perdem oportunitat de jugar al frutalito amb ningú!7a la biblioteca de la plaça lesseps.8 esperant que es facin tres quarts de cinc i que la lola surti de l’escola. amb la meva bici a la plaça sant felip neri.13hi ha vegades que s’han de deixar fer aquestes coses. tot i que tothom sap que acabaran plortant…
12 a les golfes de balsareny hi tenim un mini parc infantil gràcies als veïns. que fem un intercanvi d’espai-trastos.11 al parc del tobogan raro, amb la rita i l’octopus.10 rentant-nos les mans i els braços. té una afició per pujar a les escaletes i engegar l’aixeta. tot sovint el perds de vista i de sobte, després d’un silenci, sents l’aigua corrent…9sant medir al matí.14 i el dia de sant medir vam convidar l’aina a casa, i com ja he dit, no perdem l’oportunitat de jugar al frutalito.15 i al vespre, a sant medir.16 a recollir caramels, aquest any sense glúten.17 de tornada, el passatge frigola, on viu la maite.18a l’ascensor.
19i aquell cap de setmana la calçotada anual amb la laura.20 aquest cop vam anar a casa del riki i de la cristina.25 dues actituds a l’hora de probar coses noves. la de la laura:24 i la de la lola.23 i com no, el frutalito!22 i a fer volar la cometa!21i el bruno per allà. amb el seu conjunt nou comprat de rebaixes al melic.26 al parc, amb atraccions de tota la vida, les de ferro rovellat i pintades per sobre!27 una abraçada! s’abracen sovint. a la lola ja se li han passat els gelos i ara fins i tot a vegades juguen junts.28 amb el cafè.29 i la copeta.30 a fer baixar els calçots i la carn.31 i ara, al frutalito amb l’àvia!32 i ara li toca jugar a la mama. al cash of legends. si, és a la feina, però era l’hora d’esmorzar.33 celebrant el cumple de la iaia montse a balsareny.34 al cine amb el pimpam.35 el bruno està malalt. va vomitar…36 i per la tarda, després del cole, la doctora lola el va curar.37 el discurs de la nova gerent de l’ICS.38 i per fi, l’octopus, la mascota de la classe dels pops ha vingut a casa! ja ens pensàvem que no ens tocaria! s’ha fet esperar, però ens ha tocat tota la setmana santa!!! (normalment te la donen un dijous i l’has de tornar el dimarts).39 mirant a veure si té boca o no per donar-li de menjar.40 a la cercavila dels oriols, que la lola hi va anar amb la maite.41mentre nosaltres estàvem a urquinaona. era raro estar a urquinaona sense la lola…
42 rínxols d’or.43 i l’octopus.44 probant la sal, a veure si era bona per l’octopus.45 això sembla un esmorzar, però era el ressopó de les 11 de la nit d’un dissabte… no semblem nosaltres.46 i diumenge abans de marxar a fonolleres per setmana santa, al cine. que li havíem de fer la foto a l’octopus…47 al bruno li encanta desordenar els armaris, sobretot el de la lola.48 arri arri mama!49 el duc i l’octopus posando per la foto de la llibreta que haurem d’omplir amb les coses que hem fet amb l’octopus.50 a les camas elásticas amb l’octopus.51 alguien se ha llevado mi octopus!52 recuperat. menos mal! (que diu la lola).53 54 a parlavà esmorzant. un xupaxup, com és costum. hem de canviar de bar perquè no es compri un xupaxup. de fet, n’hem trobat un a rupià que els entrepans són més bons que al forn marull i no tenen els ditxosos xupaxups.55 trucant a la iaia.56 57 a la bisbal. el riu aquell dia tampoc tenia aigua. també vam anar a comprar bunyols a can sans.58 de migdiada amb el pop i al sofà com els grans.59 60 61 i amb els animals i el bruno. li han agradat bastant. tot el dia volia anar, això si, no caminant. a coll. vam arribar a un acord, amb tricicle. que tinc els braços fets pols. no sé quan pesa, però l’últim cop ja feia 13 kg…62 al bar de rupià (el meu favorit). els entrepans són bons segons el francesc i la lola. jo encara no els he tastat, però em cauen bé els bars que s’hi miren una mica amb la qualitat de les coses, ni que siguin entrepans. el cafè prou bo. la terrasseta ben orientada pel matí, a partir de les 10-11 hi toca el solet. i els dimecres a les 11 hi passa el del peix, així que ja ho tens tot fet 🙂63 i amb geocaché inclòs.64 65l’octopus columpiant-se.
66 ens hem aficionat a fer siestes de 2 hores al sofà.67 aquests dies la gana apretava… i no només a la lola, el bruno també. de fet hi ha dies que el francesc o jo ens quedem sense menjar perquè els dos mengen més del què hem preparat.68 de llop, i això que vaig buscar model. he de practicar més.69 buscant el geocaché de cruïlles que no vam trobar.70 i divendres sant, a verges a veure el poble.71 piernacas! 72 i dissabte, van venir a fer una bbq la paula, el juanjo jr, la marta, el juanjo pare, el guim, l’adrià, l’albert i la laia. la paula i el juanjo ens van portar un munt de joguines que ja no usaven, entre elles, una disfressa de lleopard. i com que portem les pintures de cara a tot arreu (per estar guapa, segons la lola), pues no vam trigar ni 2 minuts en pintar-nos la cara.73 i per la tarda, jocs de taula, que plovia.74 75 76 77 els 2 pares. aquí no es veu, però van fer la migdiada i tot!78 79

apa, que si heu arribat fins aquí, us felicito 🙂

3 thoughts on “he de publicar més sovint…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *