Categories:

Edinburgh 1-Apex Hotel 0

Estic indignada. Per culpa de que no funciona la wifi de l’hotel, no podré publicar avui diumenge el post. O si. En tot cas, va FATAL!

Avui ha estat el dia de les cues. Cua per facturar la maleta, cua per passar immigració de Barcelona (tot i no sortir de la UE), cua per comprar el dinar, cua per pujar a l’avió, cua per immigració (ara a Edimburg), i prou. En 20 minuts hem estat a l’hotel.

Aquesta és la mascota de l’hotel. Algo tenen amb els patos de goma en aquesta ciutat (n’hem vist en altres botigues), però com que no tinc internet, no sé exactament el què.

2009-08 Escocia&Menorca 007

I a veure els llocs secundaris d’Edimburg. Pels principals esperem que vingueu 🙂 Pels que no ho sapigueu, hi ha el Festival d’Edimburg, que es diu Fringe. És una cosa com Tàrrega, però amb més espectacles i menys densitat de gent.

Aquest és un dels escenaris del festival. Diria que avui ha fet vent.

2009-08 Escocia&Menorca 009

Però crec que ha deixat de bufar després d’aterrissar nosaltres.

2009-08 Escocia&Menorca 012

Hem passejat pels Princess Street Gardens… hi ha aquesta bola on et lliguen a unes gomes i tens una ‘cama elástica’ per saltar i fer volteretes.  M’estava cridant… més que res que això normalment és per nens petits, però aquest cop estava ple de nens grans… però no 🙁

IMG_0988

I no podia faltar, el pub. Blue Blazer aquest es deia, amb 8 cask ales. Avui Highlander, calenteta, medium bitter, bastant afruitada… podria agradar-me algun dia però encara no. Jo, seguint les tradicions de les dones escoceses (o dels barmans que serveixen a les dones escoceses), una half de lager… ja casi que te la posen sense preguntar.

IMG_0992

Per cert, acento endiablado el dels escocesos, però ja ens hi acostumarem.

6 thoughts on “Edinburgh 1-Apex Hotel 0

  1. Ei, per nosaltres no us priveu de res! A veure si despres venim i no us dona temps de veure tots els llocs principals.

    Nosaltres ens conformem amb fer una volta per la ciutat per veure la pinta que te i un o dos hotspots… si es pot 😛

    Ah! i no ens espereu per comprar el chirimbolo USB amb 3G. Sobretot si la wifi de l’hotel va malament. Nosaltres hem decidit que no en comprariem cap (podem compartir despeses de l’un si voleu).

    Ja em veig a la ‘cama elastica’ per nens grans, es la cupula del trueno! 🙂

    Fins ara!

  2. Ooooo!! Edimburgo..que recuerdos! Si pasais por el Frugal Café dadles recuerdos de mi parte, allí estuve currando yo un veranito.
    No dejeis de ir al cementerio…chulísimo. Y a los Meadows a patinar..para no perder la tradición.

    Un beso fuerte desde Barcelona que se derriteeeee

  3. Vaja! He obert el blog ben bé perquè he mirat el correu i he vist el mail de la Mireia, però pensant que fins a la nit no hi hauria res. I mira! Ja hi ha coses. M’agrada molt l’aneguet de goma; tots els que heu vist són vermells?

    De bon matí ja beveu cervesa? I per cert, aquí també la beuen calenta o natural? I el temps quê? aquí fa molta i molta calor, fins i tor parlen d’una onada de calor.

    Bé, ja són les 5 de la tarda i d’aquí a una horeta m’en vaig a regar a casa vostra amb la Teresa i l’Eulàlia.

    Petons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *