Categories:

Segon i tercer dies a Madrid

Ahir no vaig escriure res perquè no vaig fer fotos, així que no tenia res a dir. De fet, va ploure durant bastant tros de dia. I la primera part del dia vaig intentar comprar algo de roba, però com passa des de fa anys, no ho vaig aconseguir. En fin…

Després vam quedar amb el Manolo, la Eva i la Berta a la Plaza Santa Ana i vam fer un minirecorrido per uns bars: els de la salsa patentada (té un gust curiós), els dels caps de gambes per terra, i a un que era d’orejas i que no va haver-hi quorum. I a la tarda, a dormir la mona. I després al cine a veure la última dels Cohen ‘No country for old men‘.

Avui no és que hagi fet moltes fotos, però les que he fet les penjo. Son de la Casa de Campo. La primera, una vista de Madrid des de lo alto d’una colina que hi havia per allà.

I el telefèric que hi havia per allà.

A la tarda i a la nit, hem quedat amb la Icíar, que ens ha ensenyat tot de bars, però que estaven tancats. Haurem de tornar per veure’ls 🙂 Estaven al carrer la Palma (la Palma, la Palmera i la Caracola). I un de desayunos a la calle Montserrat.

I… sopant…. hem vist…. al FSM!!!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *