ja sé que encara falten un parell de mesos per necessitar una trona, però és que encara tinc dubtes.

pel que he descobert, les trones tenen una sèrie de caracterísques i no n’hi ha cap de perfecta.

barata o cara.
van de 17 a 180 euros + complements de 5 a 80 euros.

xula, normal o lletja.  

plegable o no.
l’avantatge de ser plegable és que ocupi menys espai quan no l’usem, però no ho veig imprescindible.

amb taula o sense.
la taula serviria per no haver de necessitar sempre una taula i poder-la tenir a llocs on no en tinguis una. a mi em sembla útil. la taula pot ser o no extraíble. potser extraíble et dóna més joc per quan la lola mengi a la taula.

el pes.
ha de ser lleugera per portar-la amb facilitat amunt i avall de la casa, però no tant com per ser inestable.

facilitat de ser netejades.
ja sigui que es pugui posar una funda a la rentadora o que es pugui netejar amb un drap.

seguretat.
assumeixo que les que he mirat són totes segures…

i amb tot això he mirat les següents opcions:

la tripp trapp d’stokke.

 

180 euros i 7 kg. el què no m’agrada és que no té tauleta… és tan necessària la tauleta? i no es plegable. però és evolutiva… no li veig un gran avantatge…

trona eat.

pesa 3,5 kg i val 146 euros. és plegable, té taula extraible i és fàcil de rentar. sembla ideal, no? segueixo volent saber per què la gent es compra l’stokke… he mirat al corte inglés perquè tinc un vale de regal 😛

i les trones d’ikea.

Blames.

7,7 kg, no plegable. estàndard. no porta per lligar…

leopard.

encara no tinc clar si m’agrada o no… pesa 6 kg i no és plegable. té tauleta i sembla fàcil de netejar.

em deixo algo important? s’accepten suggerències 😀

13 thoughts on “les trones

  1. la veritat és que no sé què suggerir perquè no he tingut mai una trona. els donava el menjar asseguts a la falda o bé en el cotxet de passejar

  2. Jo també triaria la eat, sembla la més còmoda per la cadireta i l’arnés, no? També és la més xula i no sembla pràctic que no tingui tauleta. Per netejar-la entenc que la funda de la cadireta es pot treure i sigui tela rollo motxila… no sembla que sigui un element que s’hagi de netejar supersovint tampoc, és més per la tauleta. La blanca i la negra no semblen tan còmodes, no estan acolxades ni tenen reposapeus tant amplis. Bé això és el que intueixo a simple vista!

  3. Potser de la verda s’hauria de veure l’estabilitat, si és tan lleugera, comprovar que encara que s’hi balancegin 15 kg a sobre no es vagi a caure cap a un costat, no sigui que la Lola surti molt moguda 😛

  4. Nosaltres vam tenir tipus stokke però amb tauleta, que es podia treure quan ja no la necessitaves.

    La taula va bé sobretot per les papilles perquè així l’àrea d’escampall queda localitzada, però no és imprescindible.

    Per mi és imprescindible que les puguis utilitzar després de cadira alta (perquè de fet, l’època trona tampoc es tan llarga). En el nostre cas, com les nostres nenes són petites l’hem utilitzat molt (la berta fins els 6 anys), així les vas adaptant a la seva mida i mengen molt còmodes. I així també podrà dinar a taula amb vosaltres de seguida.

    Per mi tema plegable no és necessari perquè al final l’acabes tenint sempre a la taula amb la resta de cadires. I el tema lleugeresa, al revès, a mi com més sòlida més tranquil·litat em dóna (però això és molt personal ;))

  5. personalment, crec que si només la vols per trona (sense que després faci de cadira) amb una d’ikea tires…

  6. eva,
    una trona amb tauleta extraible no és una cadira alta?
    és a dir, si ens comprem la verda, no em servirà també després per fer-la servir com a cadira alta per menjar a la taula?
    ai quin lio!

  7. el tema és que no la podràs anar adaptant a mesura que la lola va creixent, les stokke (o similar: hi ha models semblants de marques més barates) les pots anar adaptant, vas baixant el seient a la seva mida i així quan tingui tipus 2 anyets podrà baixar sola. A més com tenen aquesta mena d’estructura d’escala als 2-3 anys pugen i baixen sols…, s’hauria de mirar bé, però la verda no sé si té prou estabilitat com per que pugui pujar i baixar sola, i fa la sensació que a partir dels 2 anys ja li quedarà petita, no sé…

  8. D’altra banda tampoc veig que la verda sigui molt fàcil de rentar, quan comencen amb les papilles (i si la lola surt autònoma i ho vol fer ella), cada menjada queda tot esquitxat ;)) haver de treure la funda cada vegada per rentar-la no sembla el més còmode. Per mi el millor es fusta o plàstic que hi puguis passar un drap humit a cada menjada ;))

  9. hem decidit que posposarem la decisió 😀
    comprarem la de 20 euros d’ikea i en funció de com vagin les coses ens gastarem els 200 euros amb una evolutiva o no.
    el nostre problema és que les taules on mengem son rares, una és més alta de lo normal i l’altra és més baixa de lo normal. depenent d’on mengem quan toqui que la lola mengi i de com s’aguanti, decidirem llavors.
    gràcies!!!

  10. Tinc que tenir alguna stokke (en algun moment en tenia 2).

    Si vols esperat i t’ho confirmo, el cap de setmana vaig a Puig reig, donare un cop d’ull a les garatge del meu sogre que deu estar por alli.

    Et dic alguna cosa….

    petons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *