Categories:

finde per port del comte (planificació)

Objectiu: port del comte. però la idea no és esquiar, sinó passar el rato, buscar geocachés i veure la neu. ah, i anar amb trineu 😀 per cert, que per preguntar i reservar s’ha de trucar: 973 49 23 01.

Pel Port del Comte, hi ha un geocaché, el del ‘parc aventura‘. no sé si estarà obert aquest parc vertical (em sembla que es diu), perquè és una activitat d’estiu, ja mirarem. és que hi ha una tirulina ^_^

201301051012.jpg

Anirem a aquesta casa, cal martí 2, que és per 6 persones i té bones crítiques a 10 km de l’estació d’esquí de port del comte. La casa té barbacoa, així que podem portar un cordero, i si fa sol, podem fer-lo a la barbacoa, i sinó, pos a la brasa.

Geocachés de la zona

Sant Serni del Grau: està en una hermita romànica. Està a 800 metres de la casa. Indicacions pel geocaché: ‘Per arribar-hi tindreu d’agafar l’antiga carretera de Sant Llorenç de Morunys a Solsona LV-4241 en direcció a Coll de Jou. Aproximadament a poc més d’un quilòmetre del poble deixeu la carretera i seguiu per una pista asfaltada molt ben indicada com a “Santuari de Lord”. De seguida trobareu l’ermita de Sant Serni. Deixeu el vostre vehicle allà i continueu a peu fins al catxé‘.

201301050953.jpg

I seguint per la carretera, hi ha el Santuari de Lord (a 1 km, 20 min). Es pot fer per allà una volta de 1,4 km. El cotxe es deixa a sota el pàrking, i es puja per camí de pedres i escales a dalt del santuari. La gràcia són les vistes.

201301051050.jpg

Per Sant Llorenç de Morunys, a 2,4 km de la casa, hi ha varios geocachés.

Zona escolar.

Capella de la pietat.

Caseta de la creu roja.

Plaça de l’església.

Cap del puit.

Pont de Vallonga.

Per menjar per allà sembla que hi ha pocs llocs. Només he trobat aquest hostal la Catalana.

A Codó, a un poble a l’esquerra de la casa a 9 km, hi ha també un geocaché en un mirador. Tot i que per les fotos, dóna una mica de vertígen… potser millor deixar-ho. Sobretot si hi ha neu.

201301051027.jpg

I de camí de la casa a port del comte, hi ha 2 geocachés:

El roc cairat. S’ha de caminar una mica i s’arriba a una roca amb vistes.

Zona de vol Alitoh, la gràcia és veure tots els parapents volent per allà. Per alguna seria anar en parapent, però jo sóc d’aigua, no d’aire…

201301051020.jpg

 

Embassament de la Llosa del Cavall (a 3 km). Es pot veure des del Santuari de Lord. Hi ha un geocaché, que jo a priori no hi aniria a veure una presa. Però el poso per tenir-lo.

La Coma (a 8 km), un poblet d’aquests de revista…

Fonts del Cardener (a 9 km), també hi ha un geocaché. Prop hi ha un restaurant, les fonts del Cardener.

201301051101.jpg

I res, que si ens agrada la zona podrem venir a fer tot el què ens falti a la primavera 😉

Si algú que ens llegeix coneix la zona i té alguna cosa a dir, que no es calli!

One thought on “finde per port del comte (planificació)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *