Categories:

I do still have firsts

My worst sandwitch ever. No és un first, però és un worst ever, que també conta. Algú ha provat mai un sandvitx d’atun i maionesa? Segur que si. Però calents???? Puaj! Ja sé, no haguéssim hagut d’anar a dinar a un centre comercial, però és que l’Albert s’havia deixat a Barcelona el chubasquero i estem a Escòcia, el lloc més plujós del món.

IMG_1029

La primera vegada que conduïm per l’esquerra. Una experiència extranya. És desagradable estar pensant constantment que has d’anar per l’esquerra, sobretot en els cruzes, i no diguem amb les rotondes. Són lo peor. El fet de buscar el canvi a la dreta, és un clàssic, i és el què menys molesta. I no reconèixer els senyals de tràfic és odiós. Però ja ens hi acostumarem.

IMG_1030

L’apartament més luxós que hem estat mai. My first luxury apartment ‘The River Ness Apartment‘, com es diu a si mateix (o almenys en els potets de gel de la dutxa).

2009-08 Escocia&Menorca 007

Parquet, menjador ampli (com a casa), alfombra, dos lavabos, pàrquing…

IMG_1033

I vistes al riu Ness!

2009-08 Escocia&Menorca 002

I com no a sopar i ale a un pub de la CAMRA: el ‘number 27’, i hem pres una ‘Latitude’ de l’Atlas Brewery. Jo també! La meva primera pinta i mitja d’ale sencera i només per mi! Oé! Ja no hauré de demanar lagers 🙂

IMG_1035

I un dia d’aquests, aquesta serà la primera vegada que provi aquesta cervesa, ‘Strongbow’.

Demà també tindrem internet 🙂

5 thoughts on “I do still have firsts

  1. Bona nit.

    El sandwich la veritat és que molt bona pinta no tenia. Aquestes coses passen…

    Al costat del riu hi havia un restaurant Spanish on feien truita de patates…per si hi ha gana;)

    El tema de la conducció es ben certa. Adaptar el pensament a les rotondes per a mi va ser el més difícil. Encara recordo la primera reducció i el gest amb la ma dreta anant a cercar el canvi de marxes…jjejejeje Només un cop eh!!!!

    Inverness és petit però recordo l’avia de 84 anys que com que érem dos homes que compartíem llit a la B&B es pensava que érem gays.

    Si al viatge als EEUU va ser la foto del Grizzlie ara toca la foto de Nessy.

    Una abraçada. Girant cap a la dreta comencen les destil·leries 😉

    Pj

  2. Doncs jo me’l menjaria ara mateix! I les pataates…mmm. Enacara serà veritat que us esteu fent grans (o que jo em conservo jove)
    Mireia, encara no has contestat que és el RSS.
    Pedro, tú cuando estuviste en Escocia?

  3. mireia, t’has oblidat la teva primera dutxa sentada, això sí, coincidint amb la teva primera millor dutxa de la història. jo hi vaig en 10 minuts, a veure què tal l’experiència…

  4. Hola! Primer: l’entrepà; té realment mal aspecte però potser és perquè he llegit que era de tonyina i maionesa, i calent! L’Apartament, en canvi, és realment maco i luxós; una cosa va per l’altra.

    A Barcelona, el més destacable és que fa una calor horrible: ahir 36 graus de màxima i 23 de mínima, o sigui que he tornat a dormir amb l’aire condicionat. Sembla que avui la calor es moderarà una mica i demà més, però ja ho veurem. He llegit que estem tenint les temperatures més altes des de l’any 2003.

    Que vol dir això de la dutxa assegut? Hi ha una cadira sota la dutxa? Jo ho havia sentit dir d’algun lloc però ara no recordo d’on.

    Fins demà, molts petons

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *